Πρόσκληση Ένωσης Ξενοδόχων Κω στην εκδήλωση Green Key & Bike Friendly Hotels

Πρόσκληση  Ένωσης Ξενοδόχων Κω στην εκδήλωση Green Key & Bike Friendly Hotels

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

H Ένωση Ξενοδόχων Κω και η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης,  Εθνικός χειριστής του προγράμματος GREEN  KEY, σε συνεργασία με την εταιρία ΝΑΤΤΟΥΡ και το νέο eco label “BIKE FRIENDLY HOTELS”, σας προσκαλούν στην εκδήλωση - παρουσίαση των προγραμμάτων τους που θα πραγματοποιηθεί στο   ξενοδοχείο «ASTIR  ΟDYSSEUS»,  την  Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016  και ώρα 19:00.

 Θέμα:

  • ‘’GREENKEY– Το Διεθνές Οικολογικό Σήμα Ποιότητας’’
  • ‘Η σημασία του ποδηλατικού τουρισμού και το νέο σήμα    "BikeFriendlyHotel"

Για την Ένωση Ξενοδόχων Κω,

                                                           
Κωνσταντίνα Σβύνου                                                             

            ΠΡΟΕΔΡΟΣ     

Green Key

Το πρόγραμμα Green Key είναι ένα διεθνές πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης, που δημιουργήθηκε από το Ίδρυμα για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση (Foundation for Environmental Education – FEE, www.fee.global), με εθνικό χειριστή την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, την παλαιότερη περιβαλλοντική μη κυβερνητική οργάνωση εθνικής εμβέλειας, με έτος ίδρυσης το 1951.Βραβεύει τις μονάδες που εφαρμόζουν με συνέπεια πρακτικές πράσινης διαχείρισης.  Απευθύνεται σε ξενοδοχεία, ξενώνες, camping, συνεδριακά κέντρα και εστιατόρια σε 50 χώρες. Βασικός στόχος του προγράμματος Green Key είναι η συμβολή στη διαμόρφωση φιλικής περιβαλλοντικά αντίληψης στη βιομηχανία τουρισμού και στην ενίσχυση του περιβαλλοντικού προφίλ της χώρας. Από τις 2400 μονάδες διεθνώς βραβευμένες μονάδες, οι 205 βρίσκονται στην Ελλάδα.

 Bike Friendly Hotel

Η ΝΑΤΤΟΥΡ, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης (Ε.Ε.Π.Φ.), αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της αγοράς του ποδηλατικού τουρισμού , που αυξάνεται αλματωδώς τα τελευταία χρόνια, δημιούργησε ένα νέο label, το  «Bike Friendly Hotel» για την Ελλάδα, ακολουθώντας διεθνή κριτήρια που προάγουν την βιώσιμη κινητικότητα. Διαφοροποιώντας το προϊόν σας στην περιοχή σας με την απόκτηση του label γίνεστε πιο ανταγωνιστικοί  και προσελκύετε ποδηλάτες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Στόχος είναι ένα οργανωμένο επίπεδο διαμονής για Έλληνες και ξένους λάτρεις της ποδηλατικής περιήγησης και άθλησης. 

                                                       

ADVERTORIALS