«Κανόνι» από τουριστικό γραφείο που υποσχόταν «πακέτα» διακοπών για Ρόδο και Κω

«Κανόνι» από τουριστικό γραφείο που υποσχόταν «πακέτα» διακοπών  για  Ρόδο και Κω

 

Εκατοντάδες τα θύματα της απάτης σε όλη την χώρα κυρίως Θεσσαλών που «εγκλωβίστηκαν» στην προσπάθεια να κάνουν διακοπές.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τουλάχιστον 2 ζευγάρια Τρικαλινών που σχεδίαζαν διακοπές για το 3ο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Εταιρεία με έδρα την Αθήνα, που διαφημίζονταν μέσω τηλεοπτικού σταθμού, υπόσχονταν «πακέτα» διακοπών για νησιά των Δωδεκανήσων κυρίως για Ρόδο και Κω με εξασφάλιση αεροπορικών εισιτηρίων, με πλήρη «πακέτο» διατροφής και διαμονής για 7ήμερο να ανέρχεται στα 240 ευρώ το άτομο.

Όσοι «τσίμπησαν», κατέθεσαν το ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό αλλά προχθές διαπιστώθηκε πως τα αεροπορικά εισιτήρια δεν ήταν διαθέσιμα καθώς ακυρώθηκαν από την εταιρεία, προκαλώντας πανικό σε αυτούς που σχεδίαζαν διακοπές...

Ένα από τα Τρικαλινά ζευγάρια, ζήτησε την βοήθεια συγγενών του που διαμένουν στην Αθήνα για ...εξηγήσεις απ0ό την τουριστική εταιρεία, αλλά γρήγορα διαπιστώθηκε πως η εταιρεία είχε κατεβάσει ρολά και δεν υπήρχε κανείς στον χώρο.

Μετά την εξέλιξη αυτή, υποβλήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων οι σχετικές μηνύσεις σε βάρος της εταιρείας για απάτη και η υπόθεση παίρνει τον δρόμο της Δικαιοσύνης...

ADVERTORIALS