O ΣΕΠΕΚΩ ευχαριστεί τα μέλη του που στηρίζουν δράσεις για την τουριστική προώθηση του νησιού

O ΣΕΠΕΚΩ ευχαριστεί τα μέλη του που στηρίζουν δράσεις για την τουριστική προώθηση του νησιού

O ΣΕΠΕΚΩ ευχαριστεί τα μέλη του που προσφέρουν στήριξη σε δράσεις που έχουν σκοπό την τουριστική προώθηση του νησιού και το ευρύτερο κοινωνικό συμφέρον. Συγκεκριμένα για το τελευταίο μήνα τους:

  • Hλία Μονογυιό (ψαροταβέρνα διχτάκι) και Λοφάκι, για την παροχή γευμάτων στον Τσέχο πρέσβη και την ακολουθία του που βρίσκονταν στο νησί μας πρόσφατα με αφορμή το φεστιβάλ των φιλαρμονικών. 

  • Κασίου Μιχάλη (εστιατόριο Αυλή), Δημήτρη Παρασκευά (εστιατόριο Hellas), Xρυσόπουλο Δημήτρη και  Michael Jelend (εστιατόριο Πέλαγος), για την φιλοξενία Γερμανών δημοσιογράφων, απεσταλμένων του ΕΟΤ Φραγκφούρτης.

  • Χρήστο και Μανώλη Μαραγκό (εστιατόριο Λάμπρος), Μιχάλη Ματθαίο (εστιατόριο  Ολύμπια) και Δημήτρη Αλαβέρα (εστιατόριο Αράπης-Fat Olive), για την παροχή φιλοξενίας σε Γάλλους bloggers απεσταλμένους του ΕΟΤ Γαλλίας.

  • Σταμάτη Οικονομίδη (εστιατόριο Έσπερος) για την παροχή γεύματος σε χορηγούς του νοσοκομείου μας.

  • Σωτήρη Τσεκούρα (εστιατόριο Ελιά) και Λοφάκι, για τη φιλοξενία της Μυρσίνης Λαμπράκη, γνωστής δημοσιογράφου-γευσιγνώστριας, που βρέθηκε πρόσφατα στην Κω με αφορμή το φεστιβάλ τοπικής γαστρονομίας.


Είναι αυτονόητο ότι η συμμετοχή του σωματείου μας σε τέτοιες δράσεις, που σκοπό έχουν να διαφημίσουν το νησί ή να προσφέρουν κοινωνικό έργο, είναι πολύ σημαντική και ευχαριστούμε ολόθερμα τα μέλη μας που με μεγάλη προθυμία συμμετέχουν σε τέτοιες δράσεις αφιλοκερδώς.

Το ΔΣ του ΣΕΠΕΚΩ

ADVERTORIALS