Ρώσοι δημοσιογράφοι με ιστιοπλοϊκό στα νησιά Κω, Ρόδο, Χάλκη, Τήλο, Νίσυρο, Λέρο, Σάμο

Ρώσοι  δημοσιογράφοι με ιστιοπλοϊκό στα νησιά Κω, Ρόδο, Χάλκη, Τήλο, Νίσυρο, Λέρο, Σάμο

Την υλοποίηση ενός δημοσιογραφικού ταξιδιού για δύο εξειδικευμένους στον θαλάσσιο τουρισμό και το yachting Ρώσους δημοσιογράφους/φωτορεπόρτερ, διοργανώνει το Γραφείο ΕΟΤ Ρωσίας σε συνεργασία με την κεντρική υπηρεσία του ΕΟΤ και τη συνδρομή των Περιφερειών Β. και Ν. Αιγαίου,  με στόχο την τουριστική προβολή των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος ενέκρινε σήμερα εισήγηση για τη δαπάνη υλοποίησης δημοσιογραφικού ταξιδιού από τις 23 έως τις 30 Ιουλίου 2016, δύο εξειδικευμένων στον θαλάσσιο τουρισμό και το yachting /φωτορεπόρτερ, οι οποίοι θα επισκεφθούν με ιστιοπλοϊκό σκάφος τα νησιά Ρόδος, Χάλκη, Τήλος, Νίσυρος, Λέρος, Σάμος και Κως.

Σκοπός του ταξιδιού είναι η συλλογή πληροφοριών και φωτογραφικού υλικού για την παρουσίαση της πληθώρας των επιλογών που έχουν στη χώρα μας όσοι αγαπούν και επιλέγουν τον θαλάσσιο τουρισμό.

Τα ρεπορτάζ θα δημοσιευθούν στο δημοφιλές blog: Travelinsider.ru, στη web έκδοση του Conde Nast Traveller και σε ειδικά περιοδικά ιστιοπλοΐας. Παράλληλα θα μπορούν να συμπεριληφθούν και σε inflight περιοδικά και άλλες πολυτελείς εκδόσεις με υψηλού οικονομικού επιπέδου αναγνωστικό κοινό, προσελκύοντας το ενδιαφέρον ειδικού ενδιαφέροντος επισκεπτών τόσο από τη ρωσική όσο και από την παγκόσμια τουριστική αγορά.

ADVERTORIALS