Οι 10 must προορισμοί της Μεσογείου αυτό το καλοκαίρι - ανάμεσά τους και η Κως

Οι 10 must προορισμοί της Μεσογείου αυτό το καλοκαίρι - ανάμεσά τους και η Κως

 

Στους 10 Μεσογειακούς προορισμούς που δεν πρέπει να χάσετε αυτό το καλοκαίρι συμπεριλαμβάνεται η Κως καθώς και η Πάφος, σύμφωνα με σχετική κατάταξη της ταξιδιωτικής πλατφόρμας Skyscanner. Δείτε τους προορισμούς... 

1. Korcula, Κροατία

Korcula island in Croatia

  

Το νησί είναι ένα διαμάντι, έχοντας την εικόνα ενός μίνι Ντουμπρόβνικ στη γραφική πρωτεύουσά του, διαθέτοντας μερικές από τις καλύτερες παραλίες της Μεσογείου.

 

  

2. Costa Smeralda, Ιταλία

The beaches of the Costa Smeralda, Sardinia

 

Για τα ζευγάρια που αναζητούν την ιδανική παραλία και κατευθύνονται στην περιοχή, το καταλληλότερο μέρος στο νησί είναι η Costa Smeralda. Εκεί κάνει διακοπες το διεθνές τζετ σετ και θα παρατηρήσετε τα σουπερ γιωτ των πλουσίων. Η περιοχή διαθέτει εκπληκτικά εστιατόρια.Η Σαρδηνία διαθέτει αντιπροσωπευτικό Μεσογειακό τοπίο, απίστευτες μπλε θάλασσες και ιδανικές αμμουδιές.

 

 

3. Palma de Mallorca, Ισπανία

Palma de Mallorca beachΤσεκάρετε τα σικ καταστήματα, τις φοβερές πλαζ και τα χιπ μπαρ της παλαιάς πόλης. Μη χάσετε τον επιβλητικό καθεδρικό. 

4. Πάφος, Κύπρος

Paphos beach and coastline

 

Ολόκληρο το νησί είναι δημοφιλής προορισμός της Μεσογείου, όμως η Πάφος έχει κάτι για όλα γούστα.Εάν σας αρέσουν οι υψηλές θερμοκρασίες, η Κύπρος τα καλοκαίρια ανεβάζει θερμοκρασίες έως τους 33 βαθμούς κελσίου κατά μέσο κατά τη διάρκεια της ημέρας.Υπάρχουν φυσικά αμμουδιές, ιστορικές ατραξιόν, νόστιμοι μεζέδες και πολύ καλή νυχτερινή ζωή. 

5. Κως, Ελλάδα

Kos, Greece

 

Το νησί της Κω είναι ένα από τα πιο γοητευτικά της Ελλάδας.Διαθέτει παραλίες με όλα είδη δραστηριοτητων, όπως windsurfing (παραλία Μαστιχάρι) και μπαρ δίπλα στο κύμα, καθώς και πιο ήσυχα μέρη οπου μπορείτε να φτάσετε μόνο δια θαλάσσης.Ηπόλη της Κω είναι η καρδιά του νησιού και ένα εξαιρετικό μέρος για να χαλαρώσετε, όμως αφιερώστε χρόνο για να επισκεφθείτε και ιστορικά αξιοθέατα όπως το Ασκληπιείο.

6. Ρίμινι, Ιταλία

A bridge in Rimini, Italy

 

Οι παραλίες είναι τεράστιες, τα νερά είναι θερμά και με φόντο το Ρίμινι, μια πόλη γεμάτη αγορές, ρωμαϊκούς ναούς και με τη μαρμάρινη γέφυρα του ΤιβέριουΤα εστιατόρια ειναι κορυφαία, όμως επειδή το Ρίμινι απευθύνεται σε πολλά είδη επισκεπτών, .

7. Albufeira, Πορτογαλία

A sandy beach near Albufeira

 .

Η περιοχή είναι επίσης προορισμός για πάρτι, και έχει τοποθετήσει τα σημεία διασκέδασης μακριά από το κέντρο για να κρατήσει χαμηλά το θόρυβο.

  

8. Νίκαια, Γαλλία

 

The chic resort of Nice

Η γαλλική ριβιέρα, με βασικό κόμβο τη Νίκαια, είναι μια πόλη και καλοκαιρινό θέρετρο. Διαθέτει βοτσαλωτή παραλία, όμως υπάρχουν και πολλές επιλογές για αμμουδιά γύρω από την πόλη. 

9. La Manga, Ισπανία

La Manga, Spain

Εξαιτίας του υψηλού ποσοστού του αλατιού στο νερό, είναι εύκολο να επιπλεύσετε και οι οικογένειες θα λατρέψουν τα ρηχά νερά.Η αλμυρή λιμνοθάλασσα και η περιοχή της αποτελεί θέρετρο ενώ είναι γνωστή ανάμεσα στους λάτρεις του γκολφ εξαιτίας των εξαιρετικών γηπέδων

10. Ολουντενίζ, Τουρκία

Oludeniz beach

Μπορείτε να περάσετε ολόκληρες τις διακοπές σας εδώ, και μπορείτε να κάνετε αλεξίπτωτο πλαγιάς. 

  

  
  •  

  

  

ADVERTORIALS