Η Κως στους κορυφαίους προορισμούς για... περιπετειώδεις διακοπές

Η Κως στους κορυφαίους προορισμούς για... περιπετειώδεις διακοπές

Αυτά είναι τα τέλεια μέρη σύμφωνα με την εφημερίδα Express για όσους θέλουν να κάνουν περιπετειώδεις διακοπές και επιλέγουν διάφορες δραστηριότητες και όχι μόνο την χαλάρωση στον καλοκαιρινό ήλιο.

Για όσους επιλέγουν δραστηριότητες όπως καγιάκ, κωπηλασία, θαλάσσιο σκι, ορειβασία και ποδηλασία υπάρχουν και τα ανάλογα νησιά για να σας προσφέρουν την εμπειρία που θέλετε!

Δείτε ποια νησιά είναι τα πιο κατάλληλα σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα για δραστηριότητες:

1.Καγιάκ στις Κυκλάδες

Το ηφαιστειογενές νησί της Μήλου στις Κυκλάδες έχει μια από τις πιο θεαματικές ακτές που θα συναντήσετε, με υπέροχες σπηλιές, απομακρυσμένες παραλίες, όλα σκαλισμένα σε εντυπωσιακούς βράχους. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να εξερευνήσετε όλα αυτά είναι με θαλάσσιο καγιάκ και κωπηλασία σε μέρη που οι δρόμοι απλά δεν μπορούν να φτάσουν. Το νησί προσφέρει επίσης εξαιρετική εμπειρία σε όσους αγαπούν το κολύμπι και την κολύμβηση με αναπνευστήρα.

2. Οικογενειακά θαλάσσια σπορ

Η Ζάκυνθος είναι ένα από τα καλύτερα νησιά για θαλάσσια σπορ για όλη την οικογένεια με μεγάλη ποικιλία για τους επισκέπτες όλων των ηλικιών. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε wakeboarding, θαλάσσιο σκι, paddle-boarding και θαλάσσιο καγιάκ. Η Ζάκυνθος έχει μερικές θαυμάσιες αμμουδιές, πεντακάθαρη θάλασσα και θα βρείτε πολλές εναλλακτικές διαδρομές για εκδρομές (ή ιστιοπλοΐα) σε κοντινούς αμμώδεις κολπίσκους και όρμους.

3. Ορεινή ποδηλασία

Επιλέξτε ανάμεσα σε βόλτες με ποδήλατο βουνού που οδηγούν στην ενδοχώρα σε κάποια δύσκολη και συναρπαστική ανάβαση ή εκδρομές ποδηλασίας δρόμου που επικεντρώνονται στη βελτίωση της τεχνικής. Τα Σύβοτα στην Ήπειρο, μπορεί να μην είναι νησί αλλά σίγουρα θα νιώσετε σαν να είστε σε ένα νησί του Ιονίου και είναι ιδανικά λόγω του καταπράσινου τοπίου με λοφάκια και της μοναδικής θέας.

4. Συνδυάστε την ιστιοπλοΐα με ποδηλασία

Το πλοίο μπορεί να σας μεταφέρει μαζί με το ποδήλατο σας σε Ρόδο, Κω, Νίσυρο, Σύμη και Χάλκη, όλα πολύ όμορφα μέρη και είναι ιδανικά για ποδηλασία μεταξύ των χωριών, των όρμων και των παραλιών, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει πραγματική ελληνική φιλοξενία σε τοπικά εστιατόρια και beach bars. Η ποδηλασία βαθμολογείται ως μέτριας δυσκολίας.

Πηγή: ellines.com

ADVERTORIALS