Η απάντηση της Ένωσης Ξενοδόχων Κω στο δημοσίευμα του kosnews24.gr για την έλλειψη χαρτιού υγείας στο αεροδρόμιο

Η απάντηση της Ένωσης Ξενοδόχων Κω στο δημοσίευμα του kosnews24.gr για την έλλειψη χαρτιού υγείας στο αεροδρόμιο

Μετά την δημοσίευση της επιστολής της Ένωσης Ξενοδόχων προς τα μέλη της, με την οποία ζητούσε την συνδρομή των συναδέλφων ξενοδόχων ώστε να βελτιωθούν οι υπηρεσίες του αεροδρομίου, η Ένωση Ξενοδόχων θέλει να κάνει την ακόλουθη ανακοίνωση.

Το έγγραφο αποτελούσε εσωτερική αλληλογραφία του Προεδρείου του ΔΣ προς τα μέλη και συναδέλφους ώστε να συνδράμουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και όπου μπορούν για την καλή εικόνα του νησιού μας και σε καμία περίπτωση δεν είχε σκοπό την δημοσιοποίησή του ούτε στα τοπικά αλλά ούτε στα εθνικά ΜΜΕ.

Τέτοια αλληλογραφία της Ένωσης προς τα μέλη της δεν αποτελεί πρωτοπορία αλλά συνήθη πρακτική της Ένωσης δεδομένης της ευαισθησίας του κλάδου μας για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Τουρισμός σήμερα στην χώρα μας.

 Δυστυχώς, όταν οι αποδέκτες είναι τόσοι πολλοί, είναι πολύ δύσκολο να περιορίσεις τι παραμένει εσωτερική διαδικασία και τι δημοσιοποιείται ευρύτερα και προφανώς κάποιος συνάδελφος ξενοδόχος αποφάσισε αυτοβούλως να το δώσει στη δημοσιότητα δημοσιοποιώντας καταστάσεις που θεωρούμε ότι έπρεπε, και θέλαμε,  να χειριστούμε με ιδιαίτερη διακριτικότητα, ιδίως σε μια περίοδο που το νησί μας προσπαθεί να αντιμετωπίσει το κύμα δυσφήμισης του Ευρωπαϊκού τύπου. 

Η κατάσταση στο αεροδρόμιο της Κω όπως και σε άλλα περιφερειακά αεροδρόμια είναι γνωστή, όπως και οι ελλείψεις που κάθε χρόνο αντιμετωπίζονται. Και αυτό γίνεται μέσα από τον αγώνα του αερολιμενάρχη και των εργαζόμενων αλλά και με τη συνδρομή σε πολλές περιπτώσεις των επιχειρηματιών. Το να συνδράμει κάποιος σε αυτήν την κατεύθυνση σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί «έρανο» όπως δημοσιεύτηκε, αλλά υποχρέωσή μας, ώστε να καλύπτουμε ανάγκες προς το κοινό όφελος του νησιού μας.

Σε κάθε περίπτωση όμως, οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι οι ανάγκες έχουν πλέον καλυφτεί.

Ως πολίτες του νησιού μας αλλά και ως επαγγελματίες του τουρισμού, απώτερο σκοπό έχουμε να προφυλάξουμε την φήμη του νησιού μας ως έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας και σε αυτήν την προσπάθεια χρειαζόμαστε και ζητούμε την βοήθεια και την συνεργασία όλων, συμπεριλαμβανομένων των δημοσιογράφων, ώστε από την Κω να βγαίνουν μόνο θετικά μηνύματα και ειδήσεις.

Με εκτίμηση,

 Η Πρόεδρος                                 Η Γεν. Γραμματέας

Κωνσταντίνα Σβύνου                   Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου

ADVERTORIALS