The LEGO® EXPERIENCE- τα τουβλάκια της ζωής μας! Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στην Κω

The LEGO® EXPERIENCE- τα τουβλάκια της ζωής μας! Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στην Κω

The LEGO® EXPERIENCE- τα τουβλάκια της ζωής μας!

Μια  εμπειρία με τουβλάκια LEGO® που θα μείνει αξέχαστη στα παιδιά!!!!!!!

 Το Τμήμα Πολιτισμού του ΔΟΠΑΒΣ, σε συνεργασία με τη Λέσχη Lions Kω “Ιπποκράτης”, και την ομάδα Athens for Kids, καλεί παιδιά σχολικής ηλικίας σε εργαστήρια δημιουργικότητας και τρισδιάστατης αντίληψης με χρήση LEGO®, το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου και ώρες 11:00-12:00, 12:00-13:00, 13:00- 14:00, στο Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Κω( Χάνι). Τα εργαστήρια είναι χωρισμένα σε τρείς ηλικιακές ομάδες( Α’ Δημοτικού, Β΄,Γ΄,Δ΄ Δημοτικού, Ε΄, ΣΤ’ Δημοτικού).

 Πιο αναλυτικά:

Τα παιδιά, με την παρουσία εξειδικευμένου ατόμου (Certified LEGO® Serious Play® Facilitator) και δύο συντονιστών, θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν ομαδικά αλλά και μεμονωμένα κατασκευές που θα τα διασκεδάσουν ενώ συγχρόνως θα δημιουργήσουν ουσιαστικά μαθησιακά βιώματα!

-A’ Δημοτικού (11:00-12:00)

- Brick it Buffet δραστηριοτήτων. Η δυνατότητα επιλογής τόσο της δραστηριότητας όσο και της διάρκειάς της, από κάθε παιδί, διατηρεί ζωντανό το ενδιαφέρον, επιτρέπει την ανεμπόδιστη συνύπαρξη με την υπόλοιπη διοργάνωση της εκδήλωσης και, κυρίως, ενθαρρύνει τη δημιουργική και διασκεδαστική απασχόληση.

Οι συντονιστές μας είναι εκεί για να εξηγήσουν, να παροτρύνουν, να βοηθήσουν, να ενθαρρύνουν, να επιβραβεύσουν και, φυσικά, να εμπλέξουν τα παιδιά σε μια μεγάλη ποικιλία από πρωτότυπες δραστηριότητες.

Ενδεικτικά ο μπουφές Brick It περιλαμβάνει:

  • Ελεύθερο παιχνίδι με δεκάδες χιλιάδες τουβλάκια LEGO®. Περιλαμβάνονται φυτά, ζώα, βάρκες, πλοία, και άλλα ιδιαίτερα και πρωτότυπα εξαρτήματα όπως ειδικές βάσεις κατασκευής, σπάνια τουβλάκια, στοιχεία LEGO Friends, κλπ
  • Κατασκευή LEGO TOWN με δρόμους LEGO και μεγάλη ποικιλία από οχήματα για παιχνίδι
  • Κατασκευή custom μινι φιγούρας από εκατοντάδες εξαρτήματα (κεφάλια, σώματα, πόδια, καπέλα, εργαλεία, όπλα)

 Mέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 50            

- Β΄,Γ΄,Δ΄ Δημοτικού (11:00-12:00)

  • Παιχνίδι προσομοίωσης « Φτιάξτο όπως είναι»: ένα ιδιαίτερα διασκεδαστικό παιχνίδι για παιδιά δημοτικού απαιτεί ομαδική εργασία και, κυρίως, ξεκάθαρη και αποτελεσματική επικοινωνία. Πολύ γέλιο, ανατροπές, απρόσμενες εξελίξεις και πολύ χτίσιμο!

Διάρκεια: περίπου μια ώρα  

Mέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 50            

- Ε΄, ΣΤ’ Δημοτικού (12:00-13:00)

  • Παιχνίδι προσομοίωσης «Το Εργοστάσιο Αυτοκινήτων»: ένα μοναδικά διασκεδαστικό παιχνίδι για παιδιά πέμπτης δημοτικού και πάνω που φέρνει στην επιφάνεια τη σημασία δεξιοτήτων όπως η ομαδική εργασία, η αποτελεσματική επικοινωνία, η διαπραγμάτευση, η διαχείριση χρόνου, η διαχείριση κρίσεων, η στρατηγική της ομάδας και η ανάθεση ρόλων. Το παιχνίδι ακολουθείται από σύντομη συζήτηση για την κατανόηση και ανάδειξη των βιωμάτων των συμμετεχόντων.

Διάρκεια: περίπου μια ώρα 

Mέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 50

 

- Ε΄, ΣΤ’ Δημοτικού (13:00-14:00)

Brick it Buffet δραστηριοτήτων

Διάρκεια: περίπου μια ώρα 

Mέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 50

 

 

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κυρία Χατζηλιαμή Μυρσίνη στο Τμήμα Πολιτισμού του ΔΟΠΑΒΣ, στο τηλέφωνο 22420-25316.

 

 

Σας περιμένουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

                                                                      

                                                                                     Γραφείο Ενημέρωσης

                                                                                     Τμήματος Πολιτισμού Κω

ice screenshot 20190128 152721

ADVERTORIALS