Εργασίες στην Κοινότητα Ασφενδιού - Δηλώσεις του προέδρου Σεβαστιανού Παρβέρη

Εργασίες στην Κοινότητα Ασφενδιού - Δηλώσεις του προέδρου Σεβαστιανού Παρβέρη

Εργασίες προετοιμασίας πραγματοποιούνται τις τελευταίες δύο εβδομάδες στην Κοινότητα Ασφενδιού, ενόψει της θερινής περιόδου.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Ασφενδιού, Σεβαστιανός Παρβέρης, μίλησε στην κάμερα του kosnews24 αναφορικά με τις εργασίες που πραγματοποιούνται αυτή τη στιγμή από την κοινότητα σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Εργοταξίων & Καθημερινότητας Παναγιώτη Χατζηχριστοφή, ενώ δήλωσε ότι η έλλειψη προσωπικού δυσκολεύει τις προσπάθειες που γίνονται.

“Αυτό το διάστημα ασχολούμαστε με το άνοιγμα της τουριστικής σεζόν με όλες τις εργασίες που πρέπει να γίνουν τόσο στον ορεινό όγκο στη Ζιά όσο και στο Τιγκάκι. Έχουμε ξεκινήσει εδώ και δύο εβδομάδες με την αποψίλωση χόρτων και με τα κλαδέματα σε Τιγκάκι και Ζιά. Προχωρήσαμε επίσης στο στρώσιμο των παραλιών, ώστε όλοι οι παραλιούχοι και οι καταστηματάρχες, το επόμενο διάστημα να τοποθετήσουν είτε τις ομπρέλες είτε τα τραπεζοκαθίσματά τους. Σήμερα όπως είδατε πραγματοποιήσαμε και τον καθαρισμό από την άμμο που είχε βγει όλο τον χειμώνα στο οδικό δίκτυο στο Τιγκάκι, σε συνεργασία πάντα με το εργοτάξιο του Δήμου Κω. Το επόμενο διάστημα θα προχωρήσουμε και στον καθαρισμό με το ειδικό μηχάνημα, τη σκούπα, ώστε να είναι καθαροί οι δρόμοι στα κεντρικά σημεία και για την ολοκλήρωση θα γίνει και το πλύσιμο με τη συνδρομή του οχήματος της πολιτικής προστασίας του Δήμου Κω. Μένουν κάποιες λεπτομέρειες, όπου με τη συνδρομή του εργοταξίου και των ηλεκτρολόγων θα αλλαχτούν κάποιες καμένες λάμπες και θα φτιαχτούν τα βραχυκυκλώματα. Δεδομένης της έλλειψης προσωπικού, θεωρώ ότι είμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο.”

Κλείνοντας ο κ. Σεβαστιανός Παρβέρης αναφέρθηκε και στην ανάγκη να καθαριστούν και να είναι έτοιμες οι εκκλησίες ενόψει της Μεγάλης εβδομάδας, ενώ δήλωσε ότι θα ξεκινήσουν εργασίες και στο Ζηπάρι, το επόμενο χρονικό διάστημα.

ADVERTORIALS