Γ. Νικητιάδης: «Επιβεβαιώνονται και από την ΤτΕ οι διαπιστώσεις του ΠΑΣΟΚ για έλλειψη σοβαρών μέτρων κατά της ακριβείας»

Γ. Νικητιάδης: «Επιβεβαιώνονται και από την ΤτΕ οι διαπιστώσεις του ΠΑΣΟΚ για έλλειψη σοβαρών μέτρων κατά της ακριβείας»

Γ. Νικητιάδης : «Επιβεβαιώνονται και από την ΤτΕ οι διαπιστώσεις του ΠΑΣΟΚ για έλλειψη σοβαρών μέτρων κατά της ακριβείας»

Δήλωση Γιώργου Νικητιάδη Βουλευτή Δωδεκανήσου και υπεύθυνου ΚΤΕ Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ με αφορμή τα στοιχεία της έκθεσης της Τράπεζας της Ελλάδας :

«Η Έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδας επιβεβαιώνει την ανικανότητα και την απροθυμία της Κυβέρνησης της ΝΔ να αντιμετωπίσει την ακρίβεια που μαστίζει τα νοικοκυριά, επιβεβαιώνει την χωρίς προηγούμενο, μεταφορά εισοδήματος από τους πολλούς στους ελάχιστους, σε βάρος των μεσαίων και μικρών εισοδημάτων. Μεταφορά που φέρει τη σφραγίδα της Κυβέρνησης της ΝΔ. Κέρδη δισεκατομμυρίων και πληθωρισμός της απληστίας για τράπεζες, ενεργειακούς ομίλους, μεγάλες βιομηχανίες και σούπερ μάρκετ και κουπόνια, «pass» και επιδόματα ως ελεημοσύνη για τους πολλούς. Ταυτοχρόνως καμία διαρθρωτική αλλαγή στην αγορά όπως επιβεβαιώνει η ΤτΕ από τους υποτιθέμενους εκσυγχρονιστές. Τα όποια μέτρα της Κυβέρνησης της ΝΔ κατά της ακρίβειας αποδεικνύονται επικοινωνιακά τρικ και μόνο.»

ADVERTORIALS