Εργατικό Κέντρο ΒΣΔ: Καταγγέλλουμε τη δίωξη του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Πειραιά και προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων στην Cosco

Εργατικό Κέντρο ΒΣΔ: Καταγγέλλουμε τη δίωξη του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Πειραιά και προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων στην Cosco

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΒΣΔ


Καταγγέλλουμε τη δίωξη του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Πειραιά και προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων στην Cosco, Μάρκου Μπεκρή .

Σήμερα 11/03 για άλλη μια φορά σέρνεται στα δικαστήρια με αφορμή τον απεργιακό αγώνα των εργαζομένων το 2021.

Στέλνουν στα δικαστήρια τις απεργίες των εργαζομένων της Cosco, τον απεργιακό αγώνα τους για τα μέτρα υγείας και ασφάλειας,  λίγο μετά το θάνατο του συναδέλφου τους.

Στέλνουν στα δικαστήρια τον αγώνα τους για να έχουν βαρέα και ανθυγιεινά, για να έχουν ΣΣΕ και μάλιστα υποχρεωτική.

Καμιά σημασία δεν έχει για αυτούς η ανθρώπινη ζωή. Οι ζωές μας δεν χωράνε στους ισολογισμούς τους. Οι σύγχρονες ανάγκες μας για εργασία με δικαιώματα έρχονται σε ρήξη με τις ανάγκες της εργοδοσίας για μειωμένο μισθολογικό κόστος.

Χρησιμοποιούν όλο το αντεργατικό οπλοστάσιο που τους έχουν δώσει οι κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια και προσπαθούν να χτυπήσουν τα σωματεία, απολύοντας και διώκοντας πρωτοπόρους εργάτες.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!

Παίρνουμε δύναμη από τις απεργιακές συγκεντρώσεις στις 28 Φλεβάρη, από τους αγώνες των προηγούμενων μηνών από τους αγρότες και τους φοιτητές που παλεύουν κάθε μέρα στα μπλόκα και τους δρόμους.

Οι συνάδελφοι στον Πειραιά δίνουν έναν έντιμο και δίκαιο αγώνα διεκδικώντας τα αυτονόητα και είναι βέβαιο ότι στο τέλος ο αγώνας τους θα δικαιωθεί.

ADVERTORIALS