Ευχαριστήρια επιστολή της Aντιδημάρχου Κανταρζή Σταματίας

Ευχαριστήρια επιστολή της Aντιδημάρχου Κανταρζή Σταματίας

Ευχαριστήρια επιστολή της αντιδημάρχου κας Κανταρζή Σταματίας

Με αφορμή την επιτυχημένη ολοκλήρωση του προγράμματος «Προάσπιση Προαγωγή Υγείας Ευπαθών Ομάδων – Υγεία για Όλους» που διεξήχθη στις 17 και 18 Φεβρουαρίου 2024 στο Κέντρο Υγείας της Αντιμάχειας καθώς και την παράλληλη δράση εμβολιασμού ανήλικων Ρομά που πραγματοποιήθηκε στο χώρο της Δημοτικής Κοινότητας Κω, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνεισέφεραν σε αυτόν τον σκοπό.

Ειδικότερα, ευχαριστώ θερμά τον ιατρό κ. Μεταξά Αναστάσιο, όλο το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό καθώς και την εθελόντρια καθαρίστρια τόσο για την άψογη συνεργασία όσο και την καθοδήγηση για την ομαλή διεξαγωγή του προγράμματος. Επίσης ευχαριστίες οφείλω και στον πρόεδρο της δημοτικής Κοινότητας Κω κ. Χατζηπέτρο για την παραχώρηση και τη διαμόρφωση του χώρου με την προσθήκη κρεβατιού από το δημοτικό ιατρείο όπου έγινε η δράση των εμβολιασμών των ανηλίκων Ρομά. Παράλληλα, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων για τη διάθεση συνεργασίας που υπέδειξαν στις κατά τόπους συναντήσεις μας καθώς και στη δημοσιοποίηση του προγράμματος στις κοινότητες.

Για τη διαμονή των γιατρών ευχαριστώ θερμά την έπαρχο Κω –Νισύρου κα.Σβύνου και τον κ. Κουλιά για τη δωρεάν διάθεση δωματίων των ξενοδοχείων τους, τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων εστίασης «Λάμπρος», «Κασέτα» και πιτσαρία «Ακρόπολις» για την ευγενική παραχώρηση γευμάτων και χορηγιών μετακίνησης καθώς επίσης και τον οδηγό του λεωφορείου του «ΚΔΑΠ ΜΕΑ Σβουρένειου» για την μεταφορά όλης της ομάδας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλω στους γιατρούς του Νοσοκομείου- Κ.Υ. Κω, και στους ιδιώτες ιατρούς καθώς και στην εθελόντρια συνταξιούχο μαία που συμμετείχαν στη δράση, όπως επίσης και στους άξιους συνεργάτες μου στο Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά που οργάνωσαν άψογα και συμμετείχαν ενεργά στην επιτυχή εκτέλεση της δράσης.

Τέλος, ευχαριστώ θερμά την πρόεδρο του προγράμματος «Υγεία για Όλους» κα. Σωτηροπούλου Ελένη για την εξαιρετική συνεργασία της καθώς και όλους τους ιατρούς του προγράμματος που συνέβαλαν ουσιαστικά με το έργο τους.

 

                           

                       ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ    

                         ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

 

                          ΚΑΝΤΑΡΖΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ

ADVERTORIALS