Εργασίες αναδιαμόρφωσης του χώρου στη Σένγκεν - Απομακρύνθηκε η καντίνα, ξεριζώθηκε και δέντρο

Εργασίες αναδιαμόρφωσης του χώρου στη Σένγκεν - Απομακρύνθηκε η καντίνα, ξεριζώθηκε και δέντρο

Εργασίες αναδιαμόρφωσης του χώρου στη Σένγκεν γίνονται αυτή την περίοδο με στόχο την καλυτέρευση των συνθηκών, κυρίως ενόψει της υλοποίησης της συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας για παροχή 7ημερης βίζας εξπρές στους Τουρκους ταξιδιώτες.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κω Παναγιώτης Αβρίθης, μιλώντας στο kosnews24 και τη δημοσιογράφο Άννα Σαρηγιάννη επισήμανε ότι έχουν ξεκινήσει εργασίες με σκοπό την αναδιαμόρφωση των εξωτερικών χώρων για την καλύτερη διευκόλυνση του επιβατικού κοινού.

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα απομακρύνθηκε η καντίνα (η οποία είχε πάψει να λειτουργεί) που βρισκόταν στην περιοχή, ενώ σήμερα Τετάρτη 24 Ιανουαρίου ξεριζώθηκε και ένα δέντρο (υπάρχει σχετική άδεια) για να μεγαλώσει ο χώρος.

 IMG-ce849037289ad73d89dba1d3d6d36e2f-V.jpg

Ο κ. Αβρίθης δήλωσε:

'' Έχουμε ξεκινήσει τις εργασίες. Απομακρύναμε την καντίνα που βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείο και ξεριζώσαμε ένα δέντρο με σκοπό να μεγαλώσει ο χώρος και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για νέες υποδομές. Χρονοδιάγραμμα δεν υπάρχει, αλλά μας κυνηγάει ο χρόνος. Πρέπει το συντομότερο δυνατόν, να υλοποιήσουμε  τις προϋποθέσεις εκείνες για να λειτουργήσει η Σένγκεν με το αυξημένο προσωπικό που θα απαιτηθεί και ευελπιστούμε ότι το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα δρομολογήσει την κάλυψη των απαιτούμενων θέσεων, ώστε να μην αντιμετωπίσουμε καθυστερήσεις περασμένων ετών”

IMG-06f54083ac712ad10ba49db129aa0daa-V.jpg

IMG-1484fbc045591261243e0f4c6bd75dc3-V.jpg

ADVERTORIALS