Γ. Νικητιάδης: Κάθε μέρα και ένα μέτρο και αποτέλεσμα μηδέν

Γ. Νικητιάδης: Κάθε μέρα και ένα μέτρο και αποτέλεσμα μηδέν

Γ. Νικητιάδης: Κάθε μέρα και ένα μέτρο και αποτέλεσμα μηδέν.

 

 

Δήλωση Γιώργου Νικητιάδη, Βουλευτή Δωδεκανήσου & υπεύθυνου Κ.Τ.Ε. Ανάπτυξης ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής σχετικά με τις αυριανές ανακοινώσεις για την καταπολέμηση της ακρίβειας

«Ενώ επί δύο χρόνια η χώρα είναι πρωταθλήτρια στην ακρίβεια σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη, η Κυβέρνηση δια στόματος Πρωθυπουργού εξαγγέλλει το καθιερωμένο πλέον «τροπάριο» μέτρων για τη μείωση των τιμών: πάλι “καλάθια”, πάλι pass και πάλι ανεπαρκείς έλεγχοι. Στον αντίποδα, μεταξύ άλλων, έχουμε τον υψηλότερο πληθωρισμό τροφίμων, το ακριβότερο βρεφικό γάλα και τις υψηλότερες τιμές ενέργειας στην ΕΕ.

O κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία δεν προτίθενται να συγκρουστούν με τα μεγάλα συμφέροντα, επιτιθέμενοι  στους μόνους συμμάχους που μπορούν να έχουν, την Επιτροπή Ανταγωνισμού στην οποία άλλαξε ασμένως τον Πρόεδρο, και τις καταναλωτικές οργανώσεις.

Η Κυβέρνηση έχει χάσει τη μάχη με την ακρίβεια ούσα ανίκανη και μη αποδεχόμενη τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής για μείωση του συντελεστή ΦΠΑ σε βασικά προϊόντα, μείωση των ειδικών φόρων κατανάλωσης, ενίσχυση των ελέγχων και της Επιτροπής Ανταγωνισμού και ενδυνάμωση των καταναλωτικών οργανώσεων που είναι τα μόνα μέτρα που μπορούν να καταπολεμήσουν την ακρίβεια.»

ADVERTORIALS