Απόστολος Παπανικολάου: Ελπίζω η δημοτική αρχή να καταφέρει όλα όσα δεν κατάφερε την προηγούμενη περίοδο

Απόστολος Παπανικολάου: Ελπίζω η δημοτική αρχή να καταφέρει όλα όσα δεν κατάφερε την προηγούμενη περίοδο

Ευχόμενος καλή επιτυχία σε όλους τους νεοεκλεγέντες και επανεκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους, ελπίζω η δημοτική αρχή να καταφέρει όλα όσα δεν κατάφερε την προηγούμενη περίοδο.

Με τις ευχές όλων μας να σταθεί αξιοκρατικά και να γίνει σύμμαχος όλων εκείνων που η προσπάθεια τους επιφέρει, μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα, γνώσεις και δεξιότητες δημιουργώντας αθλητές-πρότυπα για το νησί της Κω.

Να μπορεί να λαμβάνει υπ’ όψιν επί του συνόλου των διακρίσεων, ειδικά όταν πρόκειται για νέα παιδιά που αγωνίζονται πανελλαδικά και κάνουν υπερήφανους, γονείς και λοιπούς συγγενείς.

Να υπάρχει περισσότερο ενδιαφέρον και στήριξη από ανθρώπους που αγαπούν τον αθλητισμό και νοιάζονται για την τοπική μας κοινωνία. Ο Αθλητισμός ως Ιδανικό αφορά όλα τα αθλήματα, ανεξαιρέτως διακρίσεων.

Παράλληλα θα πρότεινα κάθε σχολικός φορέας, όταν μαθητές του έχουν λάβει μέρος σε πρωταθλήματα υπό την αιγίδα την Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και διακρίνονται να τους επιβραβεύουν με τον διακριτικό τίτλο της επιτυχίας που τους αναλογεί.

Κάθε παιδί οφείλει και είναι αναγκαίο να λαμβάνει την επιβραβεύσή του, διότι το μέλλον τους ανήκει καθώς εκείνοι είναι που θα αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο.

Είμαι τυχερός που μεγάλωσα στο νησί της Κω , μπόρεσα και βρήκα το δικό μου δρόμο και καταφέρνω μέχρι και σήμερα να επιβιώνω , έμαθα να αγαπώ και να σέβομαι τον τόπο που με μεγάλωσε με δίδαξε και με έκανε να είμαι ο αληθινός εαυτός μου. Έτσι έμαθα και έτσι συνεχίζω.

Θα είμαι δίπλα στα παιδιά που αγαπούν τις πολεμικες τέχνες δίνοντας το παράδειγμα να αθλούνται και παράλληλα να πετυχαίνουν, είτε αυτό λέγεται αθλητισμός, είτε μάθημα ζωής.

Θα συνεχίσω να αναζητώ και να κάνω τα πάντα ώστε το νησί της Κω, ο Αθλητικός Σύλλογος ΑΕΤΟΣ Κω, να βρίσκεται πάντα σε τροχιά αναγνώρισης και επιτυχίας.

Τέλος ελπίζω να είναι αρκετοί εκείνοι που θα μπορέσουν να προσπαθήσουν κάτι ανάλογο. Ο χώρος μας το έχει ανάγκη.

Καλά Χριστούγεννα και καλή Χρονιά.



Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

Απόστολος Παπανικολάου

ADVERTORIALS