Γ. Νικητιάδης : «Η ΝΔ αγνοεί στον προϋπολογισμό ακρίβεια, υγεία, κλιματική αλλαγή και δημογραφικό»

Γ. Νικητιάδης : «Η ΝΔ αγνοεί στον προϋπολογισμό ακρίβεια, υγεία, κλιματική αλλαγή και δημογραφικό»

Γ.Νικητιάδης : «Η ΝΔ αγνοεί στον προϋπολογισμό ακρίβεια, υγεία, κλιματική αλλαγή και δημογραφικό»

Την έλλειψη ουσιαστικών λύσεων για την  κλιματική αλλαγή, την υγεία και το  δημογραφικό στον προϋπολογισμού του 2024, υπογραμμίζει με σχετική του δήλωση ο βουλευτής Δωδεκανήσου και επικεφαλής του ΚΤΕ Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Γιώργος Νικητιάδης. Ταυτοχρόνως σημειώνει πως πρόκειται για έναν προϋπολογισμό που εντείνει αντί να μειώνει τις κοινωνικές ανισότητες.

Όπως υπογραμμίζει ο κ. Νικητιάδης στη δήλωση του  «Εμείς δεν ψηφίσαμε τον προϋπολογισμό αυτόν, που δεν έχει σοβαρές προβλέψεις για τα προβλήματα στην υγεία, που δεν έχει ουσιαστικές λύσεις για το τεράστιο θέμα της ακρίβειας που είναι το υπ΄αριθμόν ένα πρόβλημα που μαστίζει τους  Έλληνες σήμερα»

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ τονίζει πως πρόκειται για έναν προϋπολογισμό «κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της Νέας Δημοκρατίας» για να εξυπηρετήσει την ολιγαρχία. Παραλλήλως ο κ. Νικητιάδης σημειώνει πως η Κυβέρνηση μέσω του προϋπολογισμού της αφήνει εκτός σχεδιασμού το τεράστιο εθνικό θέμα του δημογραφικού και το μεγάλο πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής λέγοντας : «Είναι ένας προϋπολογισμός που αφήνει εκτός τα μεγάλα προβλήματα και τα μεγάλα διακυβεύματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας. Αφήνει εκτός την κλιματική αλλαγή, το δημογραφικό που έχει εθνική διάσταση, άλλα και τις κοινωνικές ανισότητες που αντί να μειώνονται εντείνονται».

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Νικητιάδη έχει ως εξής :

«Ο προϋπολογισμός που ψηφίστηκε από τη Νέα Δημοκρατία είναι ένας προϋπολογισμός για τους λίγους, για την ολιγαρχία. Είναι ένας προϋπολογισμός που αφήνει εκτός τα μεγάλα προβλήματα και τα μεγάλα διακυβεύματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας. Αφήνει εκτός την κλιματική αλλαγή, το δημογραφικό που έχει εθνική διάσταση, άλλα και τις κοινωνικές ανισότητες που αντί να μειώνονται εντείνονται. Είναι ένας προϋπολογισμός κομμένος και ραμμένος στα μέτρα που η Νέα Δημοκρατία θέλει για να ευνοεί την ολιγαρχία. Για  να εισπράττονται χρήματα από τους πολλούς και να μην πληρώνουν φόρους λίγοι, αυτοί που πάντα γίνονται πλουσιότεροι.  Εμείς δεν ψηφίσαμε τον προϋπολογισμό αυτόν, δεν έχει σοβαρές προβλέψεις για τα προβλήματα στην υγεία, που δεν έχει ουσιαστικές λύσεις για το τεράστιο θέμα της ακρίβειας που είναι το υπ΄αριθμό ένα πρόβλημα που μαστίζει τους  Έλληνες σήμερα».

Το ΠΑΣΟΚ καταψήφισε τον προϋπολογισμό του 2024, εκτός από το σκέλος των δαπανών της Προεδρίας της Δημοκρατίας και της άμυνας της χώρας.

ADVERTORIALS