Η ορκωμοσία του Δημάρχου Κω και των δημοτικών & κοινοτικών συμβούλων μέσα από τον φακό του kosnews24

Η ορκωμοσία του Δημάρχου Κω και των δημοτικών & κοινοτικών συμβούλων μέσα από τον φακό του kosnews24

Ο νέος επικεφαλής της δημοτικής ομάδας της Δύναμης Αλλαγής Ηλίας Σιφάκης και ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς ουκ ολίγες φορές έδωσαν τα χέρια, με το κλίμα μεταξύ των δύο ανδρών να είναι ενωτικό. Ο κ. Σιφάκης μάλιστα τόνισε ότι ο κόσμος έχει ανάγκη από ενότητα κάτι που υποστήριξε και ο Δήμαρχος Κω ευχόμενος στον κ. Σιφάκη καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

DSC_7093.jpg

DSC_7203.jpg


Αδιαμφισβήτητα το πιο ζεστό χειροκρότημα πήρε κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας ο μικρότερος κοινοτικός σύμβουλος στον Δήμο Κω, ο 19χρονος Παναγιώτης Δημόπουλος. Οι συμπολίτες μας που βρέθηκαν στον Ορφέα χειροκροτούσαν για αρκετά δευτερόλεπτα τον νεαρό κοινοτικό σύμβουλο της Κοινότητας Κω, κατά τη διάρκεια της υπογραφής των εγγράφων.

DSC_7419.jpg


Η κ. Κική Μακρή δεν ορκίστηκε με θρησκευτικό όρκο αλλά με πολιτικό, με την ορκωμοσία της να γίνεται από τον Δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά αμέσως μετά την ορκωμοσία των υπολοίπων.

DSC_7211.jpg


Το ''παρών'' στην ορκωμοσία έδωσε και ο πρώην Δήμαρχος Κω Μιλτιάδης Φάκκος. 

IMG-34443a1071c13012a651b7afbeeedcb1-V.jpg


Όπως είχε γράψει το kosnews24 τη θέση των κυρίων Γιώργου Κυρίτση και Δαυίδ Γερασκλή, πήραν η κ. Ειρήνη Χατζηχριστοφή και η κ. Βαβλά - Μουζουράκη Μαριέττα (η οποία δεν ορκίστηκε σήμερα, κάτι το οποίο θα συμβεί τις επόμενες ημέρες στο γραφείο του Δημάρχου).

DSC_7332.jpg


Η σύντροφος και ένας εκ των δύο γιών του Δημάρχου, παρακολούθησαν την ορκωμοσία, με τη συγκίνηση και την χαρά να είναι έκδηλη. 

IMG-bbed06d459281cdcc8902d27670afd31-V.jpg


Ο Κινηματογράφος Ορφέας γέμισε με συγγενείς, φίλους αλλά και πολίτες που ήθελαν να δουν από κοντά τη διαδικασία, με το κοινό να χειροκροτεί όλες τις παρατάξεις, δείχοντας την ανάγκη που έχει η κοινωνία για ενότητα.

DSC_7178.jpg

ADVERTORIALS