ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: Αίσχος - Δουλειά μέχρι τα 74, 16 ώρες την ημέρα

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: Αίσχος - Δουλειά μέχρι τα 74, 16 ώρες την ημέρα

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Πορφυρίου 21, Κως - Τηλ/Φαξ: 2242022394 // email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. //fb: @ergatiko.kentro.bsd

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΙΣΧΟΣ

ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 74, 16 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ

Δια στόματος υπουργού εργασίας Γεωργιάδη, η κυβέρνηση της ΝΔ προτίθεται να φέρει νομοσχέδιο που θα επιτρέπει!!!!!!! στον εργαζόμενο να δουλεύει μέχρι και 16 ώρες την ημέρα. Με βάση, όπως μας πληροφόρησε, την εναρμόνιση οδηγίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης δλδ της Ένωσης των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, στην χώρα μας.

Ελευθερία επιλογής!! θα έχει ο εργαζόμενος, που δεν τα βγάζει πέρα με έναν μισθό πείνας, να δουλεύει από ήλιο σε ήλιο μέχρι τα 74 κι αυτό παρουσιάζεται ως πρόοδο από την κυβέρνηση, που συνεχίζει ακάθεκτη να στήνει στον τοίχο εργατικά δικαιώματα και κατακτήσεις.

Είναι βαθιά νυχτωμένοι αν νομίζουν ότι οι εργαζόμενοι και τα σωματεία τους θα αποδεχτούν αμαχητί την σύγχρονη σκλαβιά, για να κερδίζουν οι μεγάλοι εργοδότες.

Δεν θα μας γυρίσουν πίσω στον μεσαίωνα!

Απαιτούμε να μην τολμήσει η κυβέρνηση να φέρει το απαράδεκτο νομοσχέδιο στην Βουλή.

Το Εργατικό Κέντρο Β.Σ.Δ απευθύνει κάλεσμα σε όλα τα σωματεία και τους εργαζόμενους να υψώσουμε τοίχο αντίστασης, ο δρόμος του αγώνα είναι μονόδρομος.

Να απαιτήσουμε με βάση τις δικές μας ανάγκες

  • • 35ωρο - 7ωρο-5νθημερο.
  • • Γενναίες αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις.

Η Διοίκηση

10/08/23