ΣΥΡΙΖΑ Καλύμνου: ΕΚΤΟΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ στην καταβολή των οφειλόμενων ποσών στους νησιώτες από το ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΙΣΟ∆ΥΝΑΜΟ

ΣΥΡΙΖΑ Καλύμνου: ΕΚΤΟΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ στην καταβολή των οφειλόμενων ποσών στους νησιώτες από το ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΙΣΟ∆ΥΝΑΜΟ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
11/3/2023


ΕΚΤΟΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ στην καταβολή των οφειλόµενων ποσών στους νησιώτες από το ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΙΣΟ∆ΥΝΑΜΟ

Παρά τη θλίψη και το βαρύ πένθος από την τραγωδία των Τεµπών, για την οποία αποκλειστικοί υπεύθυνοι είναι ο κύριος Πρωθυπουργός και η Κυβέρνησή του, Ας µας συγχωρήσει, ο κ. Πρωθυπουργός, που του υπενθυµίζουµε την υποχρέωσή του να καταβάλει στους νησιώτες τα εκ του νόµου οφειλόµενα από το ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΙΣΟ∆ΥΝΑΜΟ.


Μπορεί τα ποσά αυτά να είναι αµελητέα για τον ίδιο και τους πέριξ αυτού, αλλά είναι σηµαντικά για πολλούς νησιώτες που αναγκάζονται να ταξιδεύουν συχνά για τις ανθρώπινες ανάγκες τους, που µάλιστα έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια εξ αιτίας της ασκούµενης νεοφιλελεύθερης πολιτικής του.


Ας µην περιµένει λοιπόν να αποφασίσει πρώτα την ηµεροµηνία των εκλογών και µετά να ασχοληθεί µε το Μεταφορικό Ισοδύναµο, µια και δεν πρόκειται για άλλο ένα pass της Κυβέρνησής του αλλά για ένα εµβληµατικό µέτρο της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ που αγκαλιάστηκε από τους νησιώτες.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ADVERTORIALS