Έργο YENESIS - Ευκαιρία για δωρεάν εκπαίδευση νέων νησιωτών σε πράσινα επαγγέλματα

Έργο YENESIS - Ευκαιρία για δωρεάν εκπαίδευση νέων νησιωτών σε πράσινα επαγγέλματα

 

Έργο YENESIS - Ευκαιρία για δωρεάν εκπαίδευση νέων νησιωτών

σε πράσινα επαγγέλματα

Το Δίκτυο Αειφόρων Νήσων ΔΑΦΝΗ, εταίρος του ευρωπαϊκού έργου YENESIS, διοργανώνει και υλοποιεί πενθήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο στην Αθήνα το διάστημα 24-28 Απριλίου.

Το έργο YENESIS, (Youth Employment Network for Energy Sustainability in Islands) έχει ως στόχο να δημιουργήσει ευκαιρίες απασχόλησης σε πράσινα επαγγέλματα για νέους ανθρώπους που βρίσκονται εκτός απασχόλησης, εκπαίδευσης και κατάρτιση και κατοικούν μόνιμα, στο νησιωτικό χώρο.

Πρόκειται για ένα ευρωπαϊκό έργο που προσφέρει σε 25 νέες/ους ηλικίας 24-30 ετών στην νησιωτική Ελλάδα ένα ΔΩΡΕΑΝ 5ήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο στους τομείς: Προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή, Κυκλική οικονομία, Βιώσιμη διαχείριση υδατικών πόρων, Βιώσιμα συστήματα τροφίμων και Ανάπτυξη των διαπροσωπικών δεξιοτήτων (soft skills).

Το πενθήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο απευθύνεται σε άνεργους/ες νέους/ες ηλικίας 24-30 ετών που κατοικούν μόνιμα σε νησί κι έχουν εκπαιδευτικό υπόβαθρο σχετικό με τις θετικές επιστήμες.

Παράλληλα το διάστημα αυτό δεν θα πρέπει να συμμετέχουν σε κάποιο άλλο εκπαιδευτικό/επιμορφωτικό πρόγραμμα και συνίσταται η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής είναι η Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023 και δηλώσεις συμμετοχής γίνονται με την αποστολή βιογραφικού σημειώματος και σύντομης επιστολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με την υπόδειξη: YENESIS πενθήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ADVERTORIALS