Η αναφορά για τον κλειστό Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Αντιμάχειας στο Δημοτικό Συμβούλιο Κω

Η αναφορά για τον κλειστό Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Αντιμάχειας στο Δημοτικό Συμβούλιο Κω

Το θέμα σχετικά με τον κλειστό Δημοτικό Παιδικό Σταθμό στην Αντιμάχεια ανέφερε στην αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κω η επικεφαλής της παράταξης Όραμα + Δράση κ. Ιωάννα Ρούφα η οποία σημείωσε ότι γονείς επικοινώνησαν μαζί της σχετικά με το κλείσιμο του σταθμού (με αποτέλεσμα τα παιδιά να πηγαίνουν στους παιδικούς σταθμούς του Πυλίου και της Καρδάμαινας), θέτοντας το ερώτημα γιατί δεν βγήκε μια ανακοίνωση από τη Δημοτική Αρχή τόσο για το κλείσιμο όσο και για το χρονοδιάγραμμα επανέναρξης της λειτουργίας του.

Ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς απαντώντας στην κ. Ιωάννα Ρούφα τόνισε ότι ο συγκεκριμένος Δημοτικός Παιδικός Σταθμός στεγάζεται σε ένα κτίριο το οποίο είναι μεγάλης παλαιότητας με τεράστια προβλήματα όσον αφορά στην καθημερινή συντήρησή του.

Συνέχισε λέγοντας ότι τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει σημαντικές παρεμβάσεις όμως η στέγη του η οποία είναι από κεραμίδια παρουσιάζει πρόβλημα με αποτέλεσμα το νερό να τη διαπερνά, να βρίσκεται στη συνέχεια στην ψευδοροφή και να διαχέεται στο εσωτερικό του κτιρίου.

Ο Δήμαρχος Κω σημείωσε ότι γίνονται αυτή τη στιγμή παρεμβάσεις με τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ κ. Παναγιώτη Χατζηχριστοφή και την κ Κατερίνα Χατζηθωμά Κυπραίου να ενημερώνουν τους γονείς και το εκπαιδευτικό προσωπικό συνεχώς.

Οι παρεμβάσεις έχουν ως στόχο τη διαχείριση του προβλήματος μέχρι την άνοιξη προς το καλοκαίρι όταν και θα γίνει μια ριζική παρέμβαση, έτσι ώστε να καταστεί το κτίριο σύγχρονο, ασφαλές και στεγανό.

ADVERTORIALS