Ο Αντώνης Γιαννικουρής, τιμήθηκε από τον Σύλλογο Αιμοδοτών Ρόδου για την πολυετή προσφορά του στην εθελοντική αιμοδοσία

Ο Αντώνης Γιαννικουρής, τιμήθηκε από τον Σύλλογο Αιμοδοτών Ρόδου για την πολυετή προσφορά του στην εθελοντική αιμοδοσία

«Ο Αντώνης Γιαννικουρής, τιμήθηκε από τον Σύλλογο Αιμοδοτών Ρόδου για την πολυετή προσφορά του στην εθελοντική αιμοδοσία»

Τον πρόεδρο του ΤΕΕ Δωδεκανήσου κο Αντώνη Γιαννικουρή τίμησαν σε σχετική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, ο πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου, για την πολυετή προσφορά του στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη αίματος.

Σε μια σεμνή τελετή, ο πρόεδρος του Συλλόγου κος Φιλήμονας Νικολάου, απέδωσε τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο του ΤΕΕ τον οποίο ευχαρίστησε για το γεγονός ότι βρίσκεται πολύ τακτικά δίπλα στους συνανθρώπους μας προσφέροντας αίμα τόσο ο ίδιος όσο και πολλά από μέλη του ΤΕΕ Δωδεκανήσου.

Ο κος Αντώνης Γιαννικουρής, επισήμανε ότι η αναγνώριση της προσφοράς του στην εθελοντική αιμοδοσία είναι μια μεγάλη τιμή για τον ίδιο και ιδιαίτερα όταν έρχεται από ένα σύλλογο που υπηρέτησε επί σειρά ετών και έχει προσφέρει τα μέγιστα στην τοπική μας κοινωνία.

« Δίπλα στον Φιλήμονα Νικολάου έμαθα πολλά, είδα την αγωνία του κόσμου, την προσφορά στον άνθρωπο που έχει ανάγκη. Μαζί υλοποιήσαμε πολλές δράσεις εθελοντισμού που ήταν πάντα βασισμένες στην αγάπη, στην αλληλεγγύη και την ανιδιοτελή προσφορά.

Αυτός ο σύλλογος θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου και ο Φιλήμονας ένας άνθρωπος που πάντα θα σέβομαι και θα εκτιμώ» επισήμανε ο πρόεδρος του ΤΕΕ κος Αντώνης Γιαννικουρής.

Αναφερόμενος στη συνεργασία του ίδιου και του επιστημονικού φορέα που εκπροσωπεί με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών της περιοχής μας, ο κος Γιαννικουρής έκανε λόγο για το ύψιστο χρέος του κάθε πολίτη προς τον συνάνθρωπό του και τόνισε ότι σε αυτό το καθορισμένο πλαίσιο, τόσο ο ίδιος όσο και οι συνάδελφοί τους θα συνεχίσουν τον αγώνα αυτό, που έχει στο επίκεντρό του τον άνθρωπο και την έμπρακτη αλληλεγγύη προς τον ίδιο.

ADVERTORIALS