Η συνάντηση του Δημάρχου Κω με το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Κω

Η συνάντηση του Δημάρχου Κω με το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Κω

Συνάντηση στο γραφείο Δημάρχου είχαν σήμερα Πέμπτη 26 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς και η Αντιδήμαρχος Σέβη Βλάχου, με τον Πρόεδρο και το Δ. Σ. του Συλλόγου Επιχειρήσεων Εστίασης Κω (ΣΕΠΕ Κω).

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς καθώς και ο Πρόεδρος του ΣΕΠΕ Κω κ. Γιώργος Σεγραίδος παραχώρησαν δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ.

Ο κ. Νικηταράς σημείωσε ότι φαίνεται πως και η τουριστική σεζόν του 2023 θα είναι καλή και θα πρέπει Δήμος και επιχειρηματίες να είναι έτοιμοι. Στη συνάντηση όπως τόνισε ο Δήμαρχος Κω εντοπίστηκαν οι αδυναμίες και τα λάθη της προηγούμενης τουριστικής περιόδου, ενώ έγινε μια πρώτη προσέγγιση για τον σχεδιασμό που πρέπει να γίνει και από τις δύο πλευρές για την ερχόμενη σεζόν. 

Ο κ. Σεγραίδος με τη σειρά του ανέφερε ότι κατατέθηκαν προς συζήτηση όλα τα θέματα που είχαν τονιστεί τόσο στο υπόμνημα που είχε στείλει ο Σύλλογος στον Δήμαρχο και στον Έπαρχο, όσο και σε αυτό που είχε δοθεί στον Πρωθυπουργό όταν είχε επισκεφθεί το νησί μας.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΠΕ Κω δήλωσε ότι μετέφεραν στον Δήμαρχο όλη την ουσία από αυτά που πήραν από την περισυνή σεζόν έτσι ώστε να είναι ακόμη πιο προετοιμασμένοι την επόμενη. 

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις του ΣΕΠΕ Κω με φορείς, ενώ όπως σημείωσε ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς θα γίνει και μια συνάντηση με όλους τους παραγωγικούς φορείς εντός του Φεβρουαρίου.

PSX_20230126_135143.jpg

ADVERTORIALS