Γ. Υψηλάντης: Η απάντηση στον Β. Χατζηγιακουμή. "Κρείττον το ΠΡΑΤΤΕΙΝ, του ΛΑΛΕΙΝ με ραβασάκια"

Γ. Υψηλάντης: Η απάντηση στον Β. Χατζηγιακουμή. "Κρείττον το ΠΡΑΤΤΕΙΝ, του ΛΑΛΕΙΝ με ραβασάκια"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Κρείττον το ΠΡΑΤΤΕΙΝ, του ΛΑΛΕΙΝ με ραβασάκια

 

Απάντηση Γιώργου Υψηλάντη, Πολιτικού Εκπροσώπου Τύπου Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου

 

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ ΔΕΝ γνωρίζω προσωπικά τον κ. Χατζηγιακουμή.

Η αλήθεια επίσης είναι ότι ΔΕΝ είμαστε εμείς αυτοί που έκαναν τον διαχωρισμό του Κωακού λαού, σε «30% γνήσιους απόγονους» των προγόνων τους που ξέρουν να ψηφίζουν και σε «70% μη γνήσιους» που επειδή δεν ξέρουν, ψήφισαν την παράταξη του Γιώργου Χατζημάρκου. Τον διαχωρισμό τον έκανε ο κ. Χατζηγιακουμής. Να υποθέσω ότι είναι δικηγόρος κι έχει την στρεψοδικία στο «γνήσιο» αίμα του.

Σήμερα, καλεί τους «γνήσιους» απόγονους των προγόνων του, να μας γράψουν από μια επιστολή διαμαρτυρίας.

Όπως καταλαβαίνετε, δεν έχουμε την παραμικρή δυσκολία να απαντήσουμε σε όσες  επιστολές θέλετε. Γιατί εμείς δεν έχουμε συνηθίσει στο ΣΙΓΑΝ. Αντίθετα είμαστε συνηθισμένοι στο ΑΚΟΥΕΙΝ και στο ΛΑΛΕΙΝ πρόσωπο με πρόσωπο με τους συμπολίτες μας κι όχι με ραβασάκια. Κι ακόμα πιο πολύ, είμαστε συνηθισμένοι στο ΠΡΑΤΤΕΙΝ.

Αυτός είναι ο λόγος που οι υπηρεσίες της ΠΝΑι, μελέτησαν κι αντιμετωπίζουν αυτό το «γελοίο» όπως το χαρακτήρισε πρόβλημα της λακκούβας, με την δέουσα σοβαρότητα. Διότι ούτε γελοίο ήταν, ούτε λακκούβα. Να υποθέσω λοιπόν πως μάλλον δεν είναι μηχανικός. Γιατί άλλο η λακκούβα κι άλλο η υποσκαφή. Η υποσκαφή του εδάφους στο συγκεκριμένο σημείο, που επιδεινώθηκε μετά τις τελευταίες έντονες βροχοπτώσεις, απαιτεί μετατόπιση της οδού κι αυτό γίνεται. Όπως ταυτόχρονα γίνονται κι άλλα δέκα έργα στην Κω, συνολικού προϋπολογισμού 10,4 εκατομμυρίων ευρώ.

Η μετατόπιση της οδού, μελετήθηκε και κατασκευάζεται στα πλαίσια εργολαβίας που συμβασιοποιήθηκε στις 10/3/2022, πολύ νωρίτερα από την «ανακάλυψή» του «γελοίου προβλήματος της λακκούβας» από τον κ. Χατζηγιακουμή στις 3/1/2023.

Κλείνοντας, θα το επαναλάβουμε. Εμείς «οι μη γνήσιοι», οι ελαττωματικοί που ψηφίσαμε Χατζημάρκο, θα το ξανακάνουμε. Γιατί τι άλλο να κάνουμε, αφού δεν είμαστε νοσταλγοί του Μένιου, του Άκη ή της ωραίας Εύας και των λοιπών αστέρων, που ο «γνήσιος» ήξερε να ψηφίζει!

 

 

To Γραφείο Τύπου

ADVERTORIALS