Η συνάντηση του Δημάρχου Κω με την Ένωση Ξενοδόχων

Η συνάντηση του Δημάρχου Κω με την Ένωση Ξενοδόχων

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ


Χρήσιμη και εποικοδομητική συνάντηση Δημάρχου Κω με Ένωση Ξενοδόχων

Σε κλίμα συνεργασίας, ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς είχε σήμερα συνάντηση με το Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Κω, για όλα τα ζητήματα που αφορούν στην τουριστική λειτουργία της Κω.

Στην συνάντηση αποτιμήθηκε και αξιολογήθηκε η εξαιρετική πορεία της τουριστικής περιόδου, που παρουσίασε αύξηση αφίξεων για την Κω, και αναλύθηκε πως επηρέασε τελικά τις επιχειρήσεις και την τοπική οικονομία.

Με βάση την ολοκληρωμένη εικόνα που προέκυψε με το κλείσιμο της σεζόν, το 2022 αναδεικνύεται στην καλύτερη χρονιά αφίξεων στην ιστορία του Κωακού τουρισμού.

Στην συνάντηση του Δημάρχου Κω με την Ένωση Ξενοδόχων αξιολογήθηκε η εμπειρία παρουσίας στις εκθέσεις τουρισμού, όπως και στην τελευταία έκθεση του Λονδίνου, και συμφωνήθηκε η διακριτή και ενισχυμένη παρουσία της Κω στις επόμενες μεγάλες εκθέσεις, εμπλουτισμένη μάλιστα με παράλληλες δράσεις.

Ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, χαρακτήρισε χρήσιμη και εποικοδομητική την σημερινή συνάντηση, δήλωσε την ικανοποίηση του για την άψογη συνεργασία του Δήμου με την Ένωση Ξενοδόχων και τους παραγωγικούς φορείς του νησιού μας, και εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη συνέχεια παρά τη δύσκολη συγκυρία.

Γραφείο Τύπου

ADVERTORIALS