Συνεδριάζει το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ την Τρίτη 23 Αυγούστου - Δείτε τα θέματα

Συνεδριάζει το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ την Τρίτη 23 Αυγούστου - Δείτε τα θέματα

 

                                                 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

 

       Σας προσκαλούμε στην 11η τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει στα γραφεία της ΔΕΥΑ ΚΩ την Τρίτη 23-08-2022 και ώρα 11.30 π.μ., η οποία κατά το διάστημα εφαρμογής των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, θα γίνει δια περιφοράς σύμφωνα με τις προβλέψεις του άρθρου 78 του Ν. 4954/2022, με τα ακόλουθα θέματα στην ημερήσια διάταξη:

  1. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης κατακύρωσης για την «Προμήθεια υδραυλικών σελλών επισκευής».
  2. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης κατακύρωσης για την «Προμήθεια υποβρύχιας αντλίας στο αντλιοστάσιο Α8».
  3. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης κατακύρωσης για την «Προμήθεια μεταλλικής δεξαμενής πόσιμου νερού»
  4. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης κατακύρωσης για την ανάθεση του έργου «Ανόρυξη δυο υδρογεωτρήσεων».
  5. Έγκριση της υπ’ αρθμ. 16/2022 μελέτης και των όρων της διακήρυξης για την «Επισκευή και συντήρηση των ηλεκτροπαραγωγών ζευγών της Δ.Ε.Υ.Α Δήμου Κω».
  6. Έγκριση της υπ΄αριθ. 17/2022 μελέτης και των όρων της διακήρυξης για την «Προμήθεια γραφικής ύλης – αναλώσιμων υλικών – φωτοτυπίες έτους 2022»
  7. Έγκριση δαπάνης και διαδικασίας ανάθεσης για την «Αντικατάσταση ανοξείδωτων καταθλιπτικών αγωγών στα αντλιοστάσια ακάθαρτων Α8 και Α9 στην ΔΕ ΚΩ».
  8. Ορισμός επιτροπής διερεύνησης τιμών για τις προμήθειες: «Επέκταση τηλεμετρικού συστήματος παρακολούθησης καταναλώσεων, κρίσιμων παραμέτρων λειτουργίας και ποιότητας στην Δημοτική Ενότητα Δικαίου της ΔΕΥΑ Δήμου Κω» και «Επέκταση τηλεμετρικού συστήματος παρακολούθησης καταναλώσεων, κρίσιμων παραμέτρων λειτουργίας και ποιότητας στην Δημοτική Ενότητα Ηρακλειδών της ΔΕΥΑ Δήμου Κω»
  9. Ορισμός επιτροπής διαγωνισμού έργων για το 2022 προϋπολογισμού έως 1.000.000€ και με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα προσφορά μόνο βάσει τιμής»
  10. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. για το έργο «Επείγουσα ανακατασκευή τμήματος δικτύου ακαθάρτων λόγω κατάρρευσης εντός πόλεως Κω» με αριθμό μελέτης 14/2022.
  11. Τροποποίηση σύμβασης λόγω επιβολής οριακής προθεσμίας περάτωσης του έργου «αντικατάσταση κεντρικού δικτύου μεταφοράς νερού από δεξαμενή στη θέση ‘Σφαγεία’ στην πόλη της Κω λόγω πολλαπλών διαρροών εξαιτίας του καταστροφικού σεισμού της 21-07-2017»
  12. Αναμόρφωση κωδικών του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος έτους 2022.
  13. Ορισμός δικηγόρου και έγκριση δαπάνης αμοιβής του για την υποβολή γνωμοδότησης σχετικά με την εφαρμογή του άρθρου 168 του Ν. 4951/2022 (χρηματοδότηση κατασκευών επί του δικτύου αποχέτευσης).
  14. Προγραμματισμός προσλήψεων έκτακτου προσωπικού μέσω του προγράμματος απασχόλησης 8.500 μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55-67 ετών.
  15. Έγκριση παράταση της πρόσληψης πέντε ατόμων προσλήψεων έκτακτου προσωπικού μέσω του προγράμματος απασχόλησης 8.500 μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55-67 ετών.
  16. Έγκριση απόλυσης λόγω συνταξιοδότησης της υπαλλήλου της ΔΕΥΑ ΔΗΜΟΥ ΚΩ Μαραγκάκη Μαρίας του Δημητρίου
  17. Έγκριση απόλυσης λόγω συνταξιοδότησης του υπαλλήλου της ΔΕΥΑ ΔΗΜΟΥ ΚΩ Μαγκαφά Ζήσιμου του Ανδρέα.
  18. Έγκριση απόλυσης λόγω συνταξιοδότησης του υπαλλήλου της ΔΕΥΑ ΔΗΜΟΥ ΚΩ Γούλα Ζήση του Δημητρίου.
  19. Αναγνώριση προϋπηρεσίας των επιτυχόντων της προκήρυξης ΣΟΧ 1/2022.
  20. ΄Εγκριση δαπάνης για δράσεις δημοσιότητας των ψηφιακών εφαρμογών της ΔΕΥΑ ΔΗΜΟΥ ΚΩ
  21. Εγκρίσεις δαπανών και δεσμεύσεις πιστώσεων προϋπολογισμού 2022.

Εσωτ. Διανομή:     Γραφείο Διευθύντριας ΔΕΥΑΚ

     Τεχνικές Υπηρεσίες ΔΕΥΑΚ

   Λογιστήριο ΔΕΥΑΚ    

                                                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ

 

                                                                               ΚΩΝ/ΝΟΣ ΖΑΧΑΡΟΣ

ADVERTORIALS