Εντατικούς ελέγχους για στάθμευση αρχίζει η Δημοτική Αστυνομία Κω

Εντατικούς ελέγχους για στάθμευση αρχίζει η Δημοτική Αστυνομία Κω

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εντατικούς ελέγχους ξεκινά η Δημοτική Αστυνομία, για την στάθμευση στο ιστορικό κέντρο της Κω και την εφαρμογή της εκ΄περιτροπής στάθμευση στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου (μονοί – ζυγοί μήνες), από την ερχόμενη Τρίτη 3 Μαϊου, για την εύρυθμη λειτουργία της πόλης στην τουριστική περίοδο.

Παράλληλα, θα ελέγχονται τα σημεία εκφόρτωσης εμπορευμάτων, τα οποία έχουν σημανθεί με κίτρινη διαγράμμιση και λειτουργούν αποκλειστικά για τον εφοδιασμό των καταστημάτων στο διάστημα 07:00 με 10.30 το πρωί και 15:00 με 17:00 το απόγευμα, στις οδούς: Ελ. Βενιζέλου, Κολοκοτρώνη (Πλατεία Διαγόρα), Β. Παύλου, Ιπποκράτους, Ακτή Κουντουριώτη, Γ. Αβέρωφ, Ναυαρίνου και Ψαρρών.

Η Δημοτική Αστυνομία καλεί τους οδηγούς να τηρούν τους κανόνες κυκλοφορίας και στάθμευσης, για την ασφαλή διέλευση όλων, την αποφυγή ατυχημάτων και τη διευκόλυνση της μετακίνησης τους δίχως τη δημιουργία κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Το οδικό δίκτυο, σε όλο το εύρος του στη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, επιβαρύνεται με αυξημένο κυκλοφοριακό φόρτο.

Η καλή λειτουργία και εμφάνιση του νησιού στηρίζεται στην εφαρμογή των κανόνων, στον αλληλοσεβασμό, στην συνεργασία και ευθύνη όλων μας, κατοίκων και επισκεπτών.

Γραφείο Τύπου 

ADVERTORIALS