Δήμος Κω: Ετοιμόρροπες και επικίνδυνες πολιτικές επιλέγει ο κ. Κυρίτσης για την ασφάλεια της ζωής των πολιτών

Δήμος Κω: Ετοιμόρροπες και επικίνδυνες πολιτικές επιλέγει ο κ. Κυρίτσης για την ασφάλεια της ζωής των πολιτών
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ
 
''Ετοιμόρροπες και επικίνδυνες πολιτικές επιλέγει ο κ. Κυρίτσης για την ασφάλεια της ζωής των πολιτών''
 
Άσχετος για τις υποθέσεις του Δήμου, χωρίς τη στοιχειώδη γνώση για το θεσμικό πλαίσιο που υπάρχει εδώ και δεκαετίες, κινδυνολογεί και ψεύδεται για μια ακόμα φορά.
 
Φροντίζει ο ίδιος να αποδεικνύει συχνά αυτό το γεγονός, όπως εχθές, Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου, όπου σε συνέντευξη του στο «Radio ΕΚΦΡΑΣΗ», κατηγόρησε τη δημοτική αρχή για την απόφαση της να προχωρήσει σε κατεδάφιση ορόφου σε ετοιμόρροπο κτίσμα στην Καρδάμαινα, αφήνοντας υπονοούμενα. 
 
Αντί να στρέψει το βλέμμα του και να δει ότι χάνονται ζωές σε όλη την Ελλάδα από αμέλεια, γίνεται ο ίδιος λίαν επικίνδυνος για τη δημόσια ζωή του τόπου.
Μια τέτοια διαδικασία προβλέπεται ρητά από την νομοθεσία, η οποία εντέλει το Δήμο να προχωρά σε ανάλογες ενέργειες, καταλογίζοντας το κόστος στον ιδιοκτήτη του ακινήτου με βεβαίωση της δαπάνης στην αρμόδια Δ.Ο.Υ., εφόσον διαπιστώνει κίνδυνο για τους κατοίκους από ετοιμόρροπα κτίρια.
 
Απλά και μόνο για να κατηγορήσει τη δημοτική αρχή, ο κ. Κυρίτσης δεν αναλογίζεται καν τους κινδύνους που δημιουργούνται για τους συμπατριώτες μας από τέτοια κτίρια, ειδικά σε μια σεισμογενή περιοχή, όπως η δική μας.
 
Τον ενοχλεί προφανώς το γεγονός ότι η δημοτική αρχή του Θεοδόση Νικηταρά είναι καθημερινά δίπλα στους δημότες και ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους.
 
Για αυτό άλλωστε, με την υπ΄αριθμό 47 μελέτη του 2020, η οποία εγκρίθηκε την Παρασκευή από την Οικονομική Επιτροπή, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κω έχει καταγράψει σε όλο το νησί τα ετοιμόρροπα κτίρια που εγκυμονούν κινδύνους για τη δημόσια ασφάλεια και πρέπει να κατεδαφιστούν ή να επισκευαστούν.
 
Κάτι που ο ίδιος όφειλε να κάνει ως δήμαρχος, αλλά δεν το έπραξε. 
Να είναι σίγουρος όμως ότι οι συνδημότες μας γνωρίζουν τα πάντα. 
Για αυτό και απέρριψαν τις φωνές άρνησης και μιζέριας, τοποθετώντας τες οριστικά στο παρελθόν.
 
Σημείωση: επισυνάπτονται φωτογραφίες για το προαναφερόμενο ακίνητο. 
 
Γραφείο Τύπου
 
 
ητεγαδ.png
 
5εγαδφωψχ.png
ADVERTORIALS