300.00 ευρώ στο Δήμο Καλύμνου για την πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών από θεομηνίες και φυσικές καταστροφές

300.00 ευρώ στο Δήμο Καλύμνου για την πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών από θεομηνίες και φυσικές καταστροφές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΕΠ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΝΔ ΚΑΙ ΔΗΜΤΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

300.000 Ευρώ θα δοθούν στο Δήμο Καλυμνίων από νέα χρηματοδότηση έργων, ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ για την πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες.

Όπως δήλωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας η Κυβέρνηση στέκεται έμπρακτα δίπλα στους πολίτες, στηρίζοντας άμεσα τους Δήμους που επλήγησαν από θεομηνίες και φυσικές καταστροφές. Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια των πολιτών και η προστασία της ζωής και της περιουσίας τους. Στηρίζουμε τους πληγέντες από την πρόσφατη κακοκαιρία, ενώ παράλληλα συνεχίζουμε να ενισχύουμε τους Δήμους της Κρήτης για την αποκατάσταση των ζημιών από τον σεισμό. Στεκόμαστε δίπλα στην Αυτοδιοίκηση στην πράξη, όποτε και για όσο χρειάζεται.

Η Κυβέρνηση συνεχίζει να παρέχει   στήριξη προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους Δήμους που έχουν πληγεί από πρόσφατα καιρικά φαινόμενα μέσω της οικονομικής ενίσχυσης συνολικού ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ σε έξι (6) Δήμους της Χώρας.Με την υπογραφή των Υπουργικών Αποφάσεων από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσαστο πλαίσιο του Προγράμματος πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους ΟΤΑ  θα δοθούν  , μεταξύ και άλλων Δήμων της Χώρας μας   300.000 ευρώ  και στο Δήμο Καλυμνίων του Ν. Δωδεκανήσου . 

    

Για τη Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας(Δ.Ε.Ε.Π) Δωδεκανήσου Ν.Δ.

           Η Πρόεδρος 

Ευτυχία Γ. Χαραλαμποπούλου 

Για τη ΔΗΜΤΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ    

           Ο Πρόεδρος 

Άγγελος Καλαθιανάκης        

ADVERTORIALS