Παρέμβαση ΔΕΥΑΚ - Περιφέρειας στον Επαρχιακό στο ύψος του Σκλαβενίτη, λόγω της έντονης βροχόπτωσης! Δηλώσεις Καμπουράκη - Ζαχαρού

Παρέμβαση ΔΕΥΑΚ - Περιφέρειας στον Επαρχιακό στο ύψος του Σκλαβενίτη, λόγω της έντονης βροχόπτωσης! Δηλώσεις Καμπουράκη - Ζαχαρού

Το αποφρακτικό της ΔΕΥΑΚ μαζί με τον εργολάβο που έχει αναλάβει τον καθαρισμό εκ μέρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, προχώρησαν το μεσημέρι της Τρίτης 11 Ιανουαρίου στον καθαρισμό των καναλιών ομβρίων καθώς για ακόμη μια χρονιά ο δρόμος πλημμύρισε μετά τις βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών!

Στο σημείο βρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος κ Σταμάτης Α Καμπουράκης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Κωνσταντίνος Ζαχαρός και ο Τεχνίκος Σύμβουλος του Δημάρχου Πέτρος Πετρής!

Ο κ Καμπουράκης σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ, σημείωσε πως ο καθαρισμός πραγματοποιείται για να μην διογκωθεί το πρόβλημα και υπάρξει κάποιο ατύχημα, σημειώνοντας πως ελπίζει κάποια στιγμή να δώσει η Περιφέρεια μια οριστική λύση!

Αναφορικά με την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών στο νησί μας ο Αντιδήμαρχος δήλωσε ευχαριστημένος από την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψε από τα καιρικά φαινόμενα!

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Κωνσταντίνος Ζαχαρός δήλωσε πως η ΔΕΥΑΚ σε συνεργασία με τον εργολάβο καθάρισαν τις ράμπες όπου υπάρχουν μέσα φερτά υλικά, χώματα, σακούλες κλπ! Ο καθαρισμός συνεχίστηκε μέχρι και το ύψος του εργοταξίου του Δήμου Κω, με τον κ Ζαχαρό να τονίζε ότι χρειάζεται μια γενναία παρέμβαση στο συγκεκριμένο σημείο του επαρχιακού, έτσι ώστε να δοθεί οριστική λύση!

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις τους!

ADVERTORIALS