Νέα μηχανήματα και οχήματα παρέλαβε η ΔΕΥΑΚ! Δηλώσεις Νικηταρά - Ζαχαρού

Νέα μηχανήματα και οχήματα παρέλαβε η ΔΕΥΑΚ! Δηλώσεις Νικηταρά - Ζαχαρού

Νέα μηχανήματα και οχήματα παρέλαβε η ΔΕΥΑΚ Κω!

Συγκεκριμένα πρόκειται για έναν εκσκαφέα-φορτωτή JCB, ένα bobcat, 4 αυτοκίνητα 4χ4 καθώς και μια κλούβα (συνολικού κόστους 322 χιλιάδων ευρώ)

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Κωνσταντίνος Ζαχαρός στις δηλώσεις του ανέφερε πως πρωταρχικός στόχος της Δημοτικής Αρχής Νικηταρά ήταν ο εκσυγχρονισμός της ΔΕΥΑΚ σε μηχανολογικό εξοπλισμό! Με τα νέα μηχανήματα η ΔΕΥΑΚ θα μπορεί στο μέλλον να υλοποιήσει περισσότερα έργα με αυτεπιστασία, με τους εργαζόμενους να χρησιμοποιούν ακόμη πιο ασφαλή οχήματα και μηχανήματα!

Ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς αφού αρχικά έδωσε συγχαρητήρια στον κ Ζαχαρό για το έργο του στη ΔΕΥΑΚ, τόνισε ότι στόχος του Δήμου Κω είναι η ανανέωση του στόλου των οχημάτων σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε: παραλάβαμε ασυντήρητο στόλο, ο οποίος έπνεε τα λοίσθια, ήταν στο τελευταίο στάδιο του ωφέλιμου χρόνου ζωής!

Ο κ Νικηταράς κλείνοντας σημείωσε ότι η ΔΕΥΑΚ το τελευταίο διάστημα βρίσκεται ξανά στην προμετωπίδα των έργων σε όλο το νησί, ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν τα θετικά αποτελέσματα από μια σειρά επισκέψεων που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα στην Αθήνα!

Στα τοπικά ΜΜΕ δηλώσεις παραχώρησαν και ο Πρόεδρος των Εργαζομένων της ΔΕΥΑΚ Ζαχαράκης Γιώργος και ο εργαζόμενος Θωμάς Κοντέας!


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

7 νέα οχήματα & μηχανήματα έργου στη ΔΕΥΑΚ

Εκσυγχρονίζει το στόλο της. Σε όφελος δημοτών και τοπικής οικονομίας

Ενισχυμένη σε εξοπλισμό, εκσυγχρονισμένη στις λειτουργίες της, ισχυρή στις δράσεις και διεκδικήσεις, η ΔΕΥΑ Κω υλοποιεί τον προγραμματισμό της για την στήριξη της τοπικής οικονομίας και των συνδημοτών μας.

Σήμερα, Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου, ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Κώστας Ζαχαρός παρουσίασαν τα επτά (07) νέα οχήματα που ενισχύουν το στόλο της, συνολικής δαπάνης 322.648€, που καλύφθηκε από ίδιους πόρους της επιχείρησης.

Για πρώτη φορά η ΔΕΥΑΚ μετά από πολλά χρόνια απόκτησε μηχανήματα έργου.

Έναν φορτωτή εκσκαφέα με συμπληρωματικά εξαρτήματα για την εκτέλεση διαφορετικών εργασιών (όπως: σφυρί, δύο κουβάδες διαφορετικού διαμετρήματος, παλαιτοφόρο) και έναν υδροστατικό φορτωτή πλάγιας ολίσθησης BOBCAT.

Παράλληλα, συμπλήρωσε τον στόλο αυτοκινήτων με δύο ημιφορτηγά διπλής καμπίνας, δύο ημιφορτηγά μονής καμπίνας και ένα κλειστό ημιφορτηγό τύπου VAN.

Η διοίκηση της ΔΕΥΑΚ, με σχεδιασμό σε όλα τα επίπεδα, εκσυγχρονίζει την επιχείρηση για την αύξηση της παραγωγικότητας, για τη βελτίωση της ποιότητας έργου, σε σύγχρονες και ασφαλείς συνθήκες εργασίας για τους εργαζόμενους.

Με προγραμματισμό για μεγάλα έργα σε όλο το νησί, ενισχύει τις υποδομές και στηρίζει την ανάπτυξη του τόπου μας.

Παράλληλα, υλοποιεί καθημερινά, έργα με αυτεπιστασία που αντιμετωπίζουν προβλήματα των συνδημοτών και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής.

Η ΔΕΥΑΚ συνεχίζει στην ίδια πορεία. Επιπλέον προσθήκη νέων οχημάτων και μηχανημάτων αναμένεται και μέσα στο 2022.

ADVERTORIALS