ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΑΛΛΗΣ: Μου άρπαξαν το υπηρεσιακό όχημα της κοινότητας και τα προσωπικά μου αντικείμενα - Αυτή τη συμπεριφορά μού επιφύλαξε η δημοτική αρχή!

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΑΛΛΗΣ: Μου άρπαξαν το υπηρεσιακό όχημα της κοινότητας και τα προσωπικά μου αντικείμενα - Αυτή τη συμπεριφορά μού επιφύλαξε η δημοτική αρχή!

Μου άρπαξαν το υπηρεσιακό όχημα της κοινότητας και τα προσωπικά μου αντικείμενα.

Αγαπητοί μου συνδημότες, Ασφενδιανές και Ασφενδιανοί,

Έγινε και αυτό !!!

Πριν από λίγες μέρες το υπηρεσιακό όχημα της κοινότητας Ασφενδιού το οποίο βρίσκεται στη κοινότητα από το 2014 και είναι χρεωμένο στον πρόεδρο υπέστη μηχανολογική ζημιά.

Για την άμεση αποκατάσταση της βλάβης το οδήγησα σε κοντινό ιδιωτικό συνεργείο με προσωπική μου οικονομική επιβάρυνση!!!

Εξάλλου δεν ήταν η πρώτη φορά που πράγματα της κοινότητας -όπως συντήρηση μηχανολογικού εξοπλισμού-τα καλύπτω άμεσα και με προσωπικά μου έξοδα.

Δεν είναι όμως αυτό το θέμα ούτε το πρόβλημα !!!!

Στην αναζήτηση μου για την πορεία εργασιών του οχήματος διαπιστώνω ότι το όχημα είναι εξαφανισμένο!!!!!!!!!!!!

Ρωτώ δεξιά και αριστερά που πήγε το όχημα.

Μάλιστα προς στιγμή σκέφτηκα να το καταγγείλω ως κλοπή ή εξαφάνιση εφόσον για το συγκεκριμένο όχημα έχω και την ευθύνη.

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με δημοτικό σύμβουλο της δημοτικής αρχής ενημερώνομαι ότι το όχημα έχει μεταφερθεί με γερανό και βρίσκεται στο εργοτάξιο Κω.

Στο συγκεκριμένο όχημα είχα προσωπικά μου αντικείμενα ,χρήματα,ατζέντες , έγγραφα της κοινότητας και εξοπλισμό πολιτικής προστασίας .

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το αρμόδιο γραφείο και με υπηρεσιακό παράγοντα, μου ζήτησαν να πάρω τα προσωπικά μου πράγματα, να αφήσω το όχημα εκεί και να φύγω!!!

Ποιο είναι το συγκλονιστικότερο;

Ενώ ζήτησα προφορικά -τηλεφωνικά να πάω την επομένη εβδομάδα να παραλάβω τα πράγματα μου παρουσία του υπεύθυνου προκειμένου να γίνει και καταγραφή, ενημερώνομαι ότι δόθηκε έγγραφη εντολή να ξεκλειδωθεί το αυτοκίνητο, με παρουσία 4 υπάλληλων,να ανοίξουν τα 2 σακίδια και να κατασχέσουν τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό της πολιτικής προστασίας !!! Ερήμην μου!

Αυτή τη συμπεριφορά μου επιφύλαξε η δημοτική αρχή!

Αυτές είναι οι δημοκρατικές πρακτικές της!

Αυτό το πρόσωπο του δήμου πρώτη φορά το συναντώ ως αναγνώριση της όποιας προσφοράς μου.

ΑΡΠΑΞΤΕ από ποιον;-ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ερήμην του! –ΕΛΕΓΞΤΕ ποιον άραγε; – ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΤΕ ερήμην του να ξεμπερδεύουμε…

Αγαπητοί μου συνδημότες, Ασφενδιανές και Ασφενδιανοί, Λυπάμαι και ντρέπομαι πραγματικά!

Ο   πρόεδρος

της Κοινότητας Ασφενδιού

Γιωργαλλής Μιχαήλ

ADVERTORIALS