Χ Κόκκινος: Επιβεβαίωση της έλλειψης σχεδιασμού και της αναποτελεσματικότητας της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου

Χ Κόκκινος: Επιβεβαίωση της έλλειψης σχεδιασμού και της αναποτελεσματικότητας της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Επιβεβαίωση της έλλειψης σχεδιασμού  και της  αναποτελεσματικότητας  της
 Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου!


Η καθυστέρηση στην υλοποίηση αναπτυξιακών δράσεων, η απουσία "οραματικού" έργου και σοβαρού Αναπτυξιακού Σχεδιασμού από την Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου επιβεβαιώθηκε  στην 12η Συνεδρίαση του  Περιφερειακου Συμβουλίου Νότιου Αιγαίου(6.12. 21).
Η  συνεδρίαση  πραγματοποιήθηκε "δια περιφοράς" ... δηλαδή χωρίς διάλογο και δυνατότητα τοποθέτησης στις ψηφοφορίες και με δύο (2) μόνο θέματα στην Ημερήσια Διάταξη της συνεδρίασης: την 7η για Κυκλαδες και την  8η για τα Δωδεκάνησα "τροποποίηση του προϋπολογισμού της Περιφερειας Νότιου Αιγαίου και του τεχνικού προγράμματος"!

Ενημερώνουμε την κοινή γνώμη ότι επιλέξαμε να ψηφίσουμε "ΛΕΥΚΟ" με το παρακάτω πολιτικό σκεπτικό :
Αφενός επιθυμούμε - έστω την ύστατη ώρα αφού διανύουμε το τελευταίο μήνα του 2021 - να πραγματοποιηθούν θετικές δράσεις για τον τόπο και να λειτουργεί ο "οργανισμός" που λέγεται  Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου, όμως δεν ταυτιζομαστε με την έλλειψη ορθού προγραμματισμού  και με την προχειρότητα  και  αναποτελεσματικότητα που διακρίνει τις κινήσεις του κ. Χατζημάρκου και της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου.
Θυμίζουμε ότι αρνούνται  να μας δώσουν στοιχεία που γραπτά έχουμε αιτηθεί... ακόμα και για αυτονόητα και αναγκαία έργα   που "υπερδιαφημίζουν" με λεφτά του δημοσίου και οι εκπτώσεις τους ήταν πολύ μικρές!
Επίσης στην πλειάδα των  αναθέσεων που έχουν προχωρήσει  διαθέτοντας σημαντικά οικονομικά πόσα, δεν έχουν απαντήσει στις   πολιτικές μας παρατηρήσεις που διατύπωσαμε δημόσια, για την αναγκαιότητα και την ελάχιστη  αποτελεσματικότητα αυτών των ενεργειών τους.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

-Επικεφαλής του Περιφερειακου Συνδυασμού "ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ "-Περιφερειακος Σύμβουλος Π. Ε. Ρόδου.
-Αντιπρόεδρος Εποπτικου Συμβουλίου ΕΝΠΕ

ADVERTORIALS