Βασίλης Α.Υψηλάντης: Ο Δήμος Νισύρου, επιχορηγείται μέχρι του ποσού των 734.020,81€ για την προμήθεια νέας μονάδας αφαλάτωσης

Βασίλης Α.Υψηλάντης: Ο Δήμος Νισύρου, επιχορηγείται μέχρι του ποσού των 734.020,81€ για την προμήθεια νέας μονάδας αφαλάτωσης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βασίλης Α.Υψηλάντης: « Η έγνοια και οι δυνάμεις μου στην προσπάθεια καλυτέρευσης της ζωής των Δωδεκανησίων και της ανάπτυξης των νησιών μας.Ο ΔήμοςΝισύρου, επιχορηγείται μέχρι του ποσού των επτακοσίων τριάντα τεσσάρων χιλιάδων είκοσι ΕΥΡΩ και ογδόντα ενός λεπτών (734.020,81€) για την προμήθεια νέας μονάδας αφαλάτωσης.»

Με απόφασή του ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης, ενέκρινε την επιχορήγηση του Δήμου Νισύρου, μέχρι του ποσού των επτακοσίων τριάντα τεσσάρων χιλιάδων είκοσι ΕΥΡΩ και ογδόντα ενός λεπτών (734.020,81€) για την προμήθεια νέας μονάδας αφαλάτωσης. Στην προσπάθεια αυτή συνεργάστηκε στενά ο βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης με τον Δήμαρχο Νισύρου Χριστοφή Κορωναίο και με τη συμβολή του Γενικού Γραμματέα Νησιωτικής Πολιτικής Εμμανουήλ Κουτουλάκη. Η απόφαση αφορά την προμήθεια-εγκατάσταση νέας μονάδας αφαλάτωσης δυναμικότητας 600 κυβικών μέτρων ανά ημέρα, την αναβάθμιση της υφιστάμενης ηλεκτρολογικής εγκατάστασης διανομής ηλεκτρικής ενέργειας των μ/α (υφιστάμενων και νέας) και την κατασκευή νέου συνοδού έργου απόρριψης άλμης των αφαλατώσεων.
Για την απόφαση αυτή ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης προέβη στην ακόλουθη δήλωση :
« Η αγαστή συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση και η συστηματική δουλειά φέρνει αποτελέσματα. Έτσι με τον Δήμαρχο Νισύρου κ. Χριστοφή Κορωναίο ζητήσαμε από τον Υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη και τον Γενικό Γραμματέα Νησιωτικής Πολιτικής Εμμανουήλ Κουτουλάκη και εγκρίθηκε η επιχορήγηση του Δήμου Νισύρου, μέχρι του ποσού των επτακοσίων τριάντα τεσσάρων χιλιάδων είκοσι ΕΥΡΩ και ογδόντα ενός λεπτών (734.020,81€) για την προμήθεια νέας μονάδας αφαλάτωσης. Η έγνοια και οι δυνάμεις μου στην προσπάθεια καλυτέρευσης της ζωής των Δωδεκανησίων και της ανάπτυξης των νησιών μας.»

ADVERTORIALS