Οι αλλαγές στις αρμοδιότητες των Αντιδημάρχων και οι 2 νέοι άμισθοι

Οι αλλαγές στις αρμοδιότητες των Αντιδημάρχων και οι 2 νέοι άμισθοι

Οι αλλαγές μετά τον ορισμό των Αντιδημάρχων στο Δήμο Κω!

Ο Δημοτικός σύμβουλος κ. Πη Σταμάτης από εντεταλμένος Σύμβουλος Καθημερινότητας, Διαχείρισης ΧΥΤΑ και δικτύων Ηλεκτροφωτισμού, ορίστηκε ως άμισθος Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας!

Ο μέχρι πρότινος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κω κ. Καλλούδης Ιωάννης, ορίστηκε ως άμισθος Αντιδήμαρχος Aξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας και Υπεύθυνος Σχεδιασμού και Οργάνωσης στη Δημοτική Ενότητα Ηρακλειδών, ενώ ορίστηκε και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής.

Στις αρμοδιότητες του κ Σταμάτη Καμπουράκη δεν υπήρξαν αλλαγές, παραμένει Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πρασίνου και Επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας!

Ο κ Παναγιώτης Αβρίθης από Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Παρακολούθησης της Διοικητικής Εξυπηρέτησης του Δημότη, Δημοτικής Περιουσίας και Πρωτογενούς Τομέα, ορίστηκε Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πρωτογενούς Τομέα, ενώ παραμένει αναπληρωτής Δημάρχου.

Στις αρμοδιότητες του κ. Χρυσόπουλου Αλέξανδρου δεν υπήρξαν αλλαγές! Παραμένει Αντιδήμαρχος Οικονομικών.

Η κ.  Βλάχου Σεβαστή, ορίστηκε Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Πολιτισμού και Διεθνών Σχέσεων, από Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Πολιτισμού και Αθλητισμού που ήταν! Με ερωτηματικό να παραμένει το ποιος θα αναλάβει Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, στις 2 Ιανουαρίου!

Η κ. Κασσιώτη Γεωργία από Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακών Έργων, Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας και Διεθνών Σχέσεων, ορίστηκε Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακών Έργων, Παιδείας, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και παρακολούθησης της Διοικητικής Εξυπηρέτησης του Δημότη.

ADVERTORIALS