Συγκροτήθηκε Ομάδα Διοίκησης Εργασίας για την υπηρεσία περιβάλλοντος του Δήμου Κω

Συγκροτήθηκε Ομάδα Διοίκησης Εργασίας για την υπηρεσία περιβάλλοντος του Δήμου Κω

Τη συγκρότηση Ομάδας Διοίκησης Εργασίας με αντικείμενο την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας περιβάλλοντος αποφάσισε τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς!

Η ΟΔΕ συγκροτείται απο τους εξής:


Καματερό Μανώλη τοπικό σύμβουλο, στον οποίο αναθέτει:


 Την ευθύνη της παρακολούθησης των συνεργείων της υπηρεσίας στους εξωτερικούς χώρους των δημοτικών κοινοτήτων.


 Την ευθύνη της παρακολούθησης της οργάνωσης των αποθηκών στον Δημοτικό ανθόκηπο, της παρακολούθησης της καλής λειτουργίας των μηχανημάτων και των εργαλείων της υπηρεσίας.


Τα παραπάνω υλοποιούνται σε συνεννόηση με τον υπεύθυνο διαχείρισης υλικού.


Πετρή Πέτρο του Νικολάου, τεχνικό σύμβουλο Δημάρχου Κω στον οποίο αναθέτει:

 Την ευθύνη της παρακολούθησης των υπηρεσιών πρασίνου στον τομέα των αισθητικών παρεμβάσεων και αναπλάσεων που υλοποιούνται είτε από την υπηρεσία πρασίνου είτε από τα συνεργεία των εργοταξίων.

 Την ευθύνη για την επισήμανση, υπόδειξη , οργάνωση και υλοποίηση χρηστικών παρεμβάσεων αναβάθμισης της εικόνας της πόλης και των δημοτικών κοινοτήτων.

Καματερό Στέφανο, τοπικό Σύμβουλο Δημοτικής Κοινότητας Κεφάλου στον οποίο αναθέτει:

 Τη μέριμνα για την εύρυθμη αποκομιδή των απορριμμάτων, τη δημόσια εικόνα της Κοινότητας Κεφάλου στο αντικείμενο αυτό, καθώς και για τη λειτουργία της υπηρεσίας πρασίνου. Συνεργάζεται με τον πρόεδρο της Κοινότητας για τα παραπάνω αντικείμενα.


Για όλα τα παραπάνω την ευθύνη της παρακολούθησης της Ο.Δ.Ε. έχει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Σταμάτης Καμπουράκης 

ADVERTORIALS