Δήμος Κω: Η πολιτική φτώχεια και το πολιτικό αδιέξοδο της «Δύναμη Αλλαγής»

Δήμος Κω: Η πολιτική φτώχεια και το πολιτικό αδιέξοδο της «Δύναμη Αλλαγής»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Η πολιτική φτώχεια και το πολιτικό αδιέξοδο της «Δύναμη Αλλαγής»

Οι χαμηλού επιπέδου ανακοινώσεις της παράταξης του κ. Κυρίτση δείχνουν την πολιτική φτώχεια στην οποία έχει περιέλθει και το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται.

Επαναλαμβάνοντας τετριμμένα κλισέ του παλιού εαυτού της η «Δύναμη Αλλαγής» θυμίζει τους λόγους που την απέρριψαν οι συνδημότες μας.

Όταν απασχολεί τη δημοσιότητα με το αν συνεδρίασε ή όχι μια επιτροπή στην ώρα της, παραβλέποντας λόγους υγείας των μελών της ή ανυπέρβλητες ανάγκες του Δήμου, που δυσχέραναν μια συνεδρίαση, σημαίνει πως δεν έχει τίποτα θετικό να προσφέρει.

Την ίδια ώρα, οι συνδημότες μας θυμούνται τα στελέχη της «Δύναμης Αλλαγής» με τον αρχηγό τους και τις ατελείωτες ώρες του «καφέ» σε παρακείμενο του Δημαρχείου χώρο, εν’ ώρα συνεδριάσεων των συλλογικών οργάνων.

Την στιγμή που τόσα προβλήματα απασχολούν τους συμπατριώτες μας και όλους εμάς, που αγωνιούμε για το μέλλον του τόπου μας και αγωνιζόμαστε να βρούμε λύσεις, δεν έχουν τίποτα καλό να προσφέρουν.

Πραγματικά κρίμα για μια παράταξη που βρίσκεται στα δημοτικά πράγματα 20 χρόνια, που διοίκησε το Δήμο, με τα γνωστά βέβαια αποτελέσματα.

Γραφείο Τύπου

ADVERTORIALS