Συνεδριάζει η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κω

Συνεδριάζει η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κω

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίασητου Διοικητικού Συμβουλίου, της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κω,που θα γίνει στις27Αυγούστου2021, ημέρα Παρασκευήκαι ώρα έναρξης 09:00 έως τις 13:00. Η συνεδρίαση θα διεξαχθεί δια περιφοράς, σύμφωνα με την από 11-3-2020 ΠΝΠ (ΦΕΚ Α’ 55/11-3-2020) και τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ. 5, όπως έχουν τροποποιηθεί με τις διατάξεις του άρθρου 184 παρ. 1 του Ν. 4635/2019, στο πλαίσιο της λήψης μέτρων αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του. Στο παραπάνω διάστημα που έχει οριστεί (09:00 έως τις 13:00) τα μέλη  μπορούν να ψηφίσουν όπως εάν ήταν η ψηφοφορία διά ζώσης, με τη διαφορά ότι μπορούν να εκφράσουν τη ψήφο τους (Υπέρ κατά, λευκό, παρών) με έναν από τους παρακάτω τρόπους, προκειμένου να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή και να ολοκληρωθεί η διαδικασία χωρίς κανένα κίνδυνο για την υγεία.

  1. Με email από προσωπικό λογαριασμό σας προς το email των Σχολικών Επιτροπών (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).
  2. Με sms από το προσωπικό σας κινητό, προς το κινητό του Προέδρου 6986995209 .

Σημειωτέον τόσο στο email όσο και στο smsθα πρέπει να αναγράφετε το ονοματεπώνυμο σας.

 Μετά το πέρας της λήξης στις 13:00, καμία ψήφος δεν θα ληφθεί υπόψη.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ανωτέρω διαδικασία είναι η συμμετοχή τουλάχιστον των δύο τρίτων των μελών του διοικητικού συμβουλίου, στοπαρακάτωθέμα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Λήψη απόφασης για την κατακύρωση πλειοδοτικού διαγωνισµού για το κυλικείοτου ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ - ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑΣ.

 

Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής

Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Δήμου Κω

Εμμανουήλ Μήτρου

Kοινοποίηση :

- Δήμαρχο Κω

-ΜΜΕ

ADVERTORIALS