Κ. Βελόπουλος: Επικίνδυνο για την ζωή των κατοίκων και των επισκεπτών το οδικό δίκτυο μεταξύ Κω - Χωριών

Κ. Βελόπουλος: Επικίνδυνο για την ζωή των κατοίκων και των επισκεπτών το οδικό δίκτυο μεταξύ Κω - Χωριών

H ερώτηση του Κυριάκου Βελόπουλου, προς τον κ. Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών και τον κ. Υπουργό Εσωτερικών για το οδικό δίκτυο μεταξύ Κω - Χωριών.


Δείτε παρακάτω την σχετική ερώτηση

«Επικίνδυνο για την ζωή των κατοίκων και των επισκεπτών το οδικό δίκτυο μεταξύ Κω - Χωριών»

Κύριοι, κύριοι Υπουργοί,

Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι της νήσου Κω, με την εγκληματική αμέλεια των αρμόδιων Αρχών, όπως την χαρακτηρίζουν, σχετικά με την συντήρηση του οδικού δικτύου Κω- Χωριών. Όπως αναφέρουν, το εν λόγω οδικό δίκτυο, το όποιο είχε κατασκευαστεί πριν πολλά χρόνια για να εξυπηρετεί έναν μικρό αριθμό οχημάτων, σήμερα, που οι ανάγκες του νησιού έχουν μεταβληθεί, με μεγάλη αύξηση επισκεπτών να έχει σημειωθεί στο νησί και επομένως, με πιο μεγάλη ροή οχημάτων, καθίσταται, πλέον, επικίνδυνο. Αποτέλεσμα αυτής της αμέλειας είναι, να έχουν τραυματιστεί, αλλά και να έχουν χάσει την ζωή τους πολλοί συνάνθρωποι μας. Συγκεκριμένα, παρατηρεί κανείς βαθιά τσιμεντένια χαντάκια αριστερά και δεξιά του οδοστρώματος, στενά γεφυράκια που δεν επιτρέπουν την διασταύρωση δυο οχημάτων, σιδεριές στήριξης να προεξέχουν επικίνδυνα στο δρόμο, διατηρητέο κτήριο ετοιμόρροπο να είναι έτοιμο να πέσει στον δρόμο, φρεάτιο ανοιχτό να χάσκει δίπλα στο οδόστρωμα και φρεάτια κλειστά να προεξέχουν από το οδόστρωμα. Τα τελευταία ενισχύουν την ανησυχία των κατοίκων της Κω για την επικινδυνότητα του εν λόγω οδικού δικτύου.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτώνται οι κ. κ. Υπουργοί:

Προτίθεσθε να αναλάβετε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, ώστε να επισκευαστούν τα προβληματικά σημεία του ως άνω οδικού δικτύου και να αποφευχθούν τροχαία ατυχήματα για όλους τους λόγους που αναφέρονται ανωτέρω και οι οποίοι παραπέμπουν σε κακοσυντήρησή του;

Ο Ερωτών Βουλευτής

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ADVERTORIALS