Συμμετοχή του Δήμου Κω στη δράση «Clean it like Greek» του AQUAHELP Foundation, που τελεί υπό την αιγίδα του Ε.Ο.Τ. και του Υπουργείου Τουρισμού

Συμμετοχή του Δήμου Κω στη δράση «Clean it like Greek» του AQUAHELP Foundation, που τελεί υπό την αιγίδα του Ε.Ο.Τ. και του Υπουργείου Τουρισμού

Συμμετοχή του Δήμου Κω στη δράση «Clean it like Greek» του AQUAHELP Foundation, που τελεί υπό την αιγίδα του Ε.Ο.Τ. και του Υπουργείου Τουρισμού.

 

Την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Γραφείο Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης Δήμου Κω με τον Δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά και τον πρόεδρο του ιδρύματος Γιώργο Κορφιά, όπου υπεγράφη συμβολική Χάρτα Οικολογικής Συνείδησης μεταξύ AQUAHELP Foundation & Δήμου Κω.

 

Η δράση θα συνεχιστεί και το Σάββατο 10 Ιουλίου 2021:

 

  • 17:30 - Συμβολικός καθαρισμός παραλίας της Κω από εθελοντές.
  • 19:00 - Πραγματοποίηση συμβολικού οικολογικού event μπροστά από το Δημαρχείο με μουσική και χαλαρές οικολογικές συζητήσεις για τους παρευρισκόμενους. Θα γίνει δημόσια παρουσίαση της φιλοσοφίας του ιδρύματος AQUAHELP & της πρωτοβουλίας «Clean it like Greek» απο τον προεδρο Γ. Κορφιά καθώς και χαιρετισμός της Αντιδημάρχου Τουρισμού, Πολιτισμού & Αθλητισμού, Σ. Βλάχου.

Η υποστήριξη του Δήμου Κω θεωρείται δεδομένη σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία οικολογικής αφύπνισης. Η πρωτοβουλία «Clean it like Greek» του ιδρύματος AQUAHELP τελεί υπό την αιγίδα του Ε.Ο.Τ και του Υπουργείου Τουρισμού και μέχρι 25 Σεπτεμβρίου θα ταξιδέψει σε 26 προορισμούς της Ελλάδας. Ευελπιστούμε να γίνει πηγή έμπνευσης και οικολογικής αφύπνισης σε όλη την Ελλάδα, δίνοντας μια μοντέρνα και απολαυστική γεύση στον όρο οικολογία.

ADVERTORIALS