Δήμος Κω: Επιλεκτική και μαζική αμνησία στη Δ.Α. - Σε λίγο θα μας πουν ότι δεν ήταν αυτοί που διοίκησαν 9 ολόκληρα χρόνια!

Δήμος Κω: Επιλεκτική και μαζική αμνησία στη Δ.Α. - Σε λίγο θα μας πουν ότι δεν ήταν αυτοί που διοίκησαν 9 ολόκληρα χρόνια!

Επιλεκτική και μαζική αμνησία στη Δ.Α.

Σε λίγο θα μας πουν ότι δεν ήταν αυτοί που διοίκησαν 9 ολόκληρα χρόνια!

Παράτησαν το καλοκαίρι 2019, για 4 ολόκληρους μήνες, μηχάνημα με κομμένη ερπύστρια στις αλυκές και εγκαλούν τώρα τη σημερινή δημοτική αρχή γιατί το επιδιόρθωσε σε 30 μόλις ημέρες.

Αυτό είναι πολιτικός κατήφορος και επιλεκτική αμνησία, για τους ανθρώπους που είχαν τα ηνία της διοίκησης 9 ολόκληρα χρόνια.

Ο λόγος, για την ακινησία, λόγω βλάβης, μηχανήματος (περιστροφικής τσάπας) στην περιοχή αλυκών Τιγκακίου.

Ξέχασαν ότι αυτό το μηχάνημα, παρατημένο για πολλούς μήνες εκεί, κατά τη διάρκεια της δικής τους θητείας, αποτελούσε το θέμα συζητήσεων όλων όσοι το έβλεπαν αφημένο στην τύχη του και πολυφωτογραφημένο ως θέαμα, με δεκάδες δημόσιες αναρτήσεις τότε.

Έπρεπε να αλλάξει η δημοτική αρχή για να το περισώσουμε από την εγκατάλειψη.

Ας μην προκαλούν λοιπόν.

Οι συνδημότες μας, ιδιαίτερα οι επιχειρηματίες του Τιγκακίου, δεν θα ξεχάσουν την ανυπαρξία και την αδιαφορία τους, που είχε ως αποτέλεσμα την καταστροφική παρουσία σμηνών από σκνίπες στο Τιγκάκι.

Σήμερα, τους πονάει που μεθοδικά και έγκαιρα, το πρόβλημα αυτό δεν υφίσταται.

Για αυτό το λόγο, ασκούν φτηνή και μίζερη αντιπολίτευση, αφού η απουσία πολιτικού λόγου τους έχει θέσει στο περιθώριο της κοινωνίας.

Ας θυμηθούν λοιπόν ξανά (μέσω ενδεικτικών φωτογραφιών που δημοσιεύουμε σήμερα και αφορούν στη δική τους δημοτική περίοδο) πόσο αδιάφοροι στάθηκαν, αφήνοντας παροπλισμένο σε δημόσια θέα για πολλούς μήνες το επίμαχο μηχάνημα.

Για να γνωρίζουν οι συνδημότες μας, η βλάβη αποκαταστάθηκε χθες και το μηχάνημα λειτουργεί.

Γραφείο Τύπου

Τιγκάκι αλυκή τσάπα 2.jpg

Τιγκάκι αλυκή τσάπα 3.jpg

Τιγκάκι αλυκή τσάπα 4.jpg

Τιγκάκι αλυκή τσάπα 5.jpg

Τιγκάκι αλυκή τσάπα 6.jpg

ADVERTORIALS