Ανακοίνωση του Δήμου Κω για ανάρτηση της "Δύναμης Αλλαγής" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ανακοίνωση του Δήμου Κω για ανάρτηση της "Δύναμης Αλλαγής" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Στην επίσημη σελίδα της, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η παράταξη «Δύναμη Αλλαγής» ανήρτησε σήμερα ανακοίνωση η οποία αναφέρεται σε «εντολή άνωθεν» για να «καθαρισθεί αυλή στελέχους της δημοτικής αρχής με καλή θέση στη διοίκηση» με την επισήμανση ότι «τρία δρομολόγια πρόλαβε να κάνει το φορτηγό».

Η ανάρτηση συνοδεύεται από φωτογραφίες αυτοκινήτου με δημοτικές πινακίδες έξω από σπίτι που, φυσικά, δεν ανήκει σε στέλεχος της δημοτικής αρχής.

Εντούτοις, σκοπίμως η ανακοίνωση φωτογραφίζει εκλεγμένο στέλεχος της δημοτικής αρχής που διατηρεί σπίτι στην ευρύτερη περιοχή.

Τη δημοσίευση αυτή της παράταξης «Δύναμη Αλλαγής» αναπαρήγαγαν δημοτικοί σύμβουλοι και μέλη της παράταξης αυτής στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επειδή την αποκλειστική ευθύνη για τη δημοσίευση αυτή στην επίσημη σελίδα της «Δύναμης Αλλαγής» σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης φέρει πλέον ο επικεφαλής της παράταξης αυτής.

Επειδή η δημοσίευση αυτή έγινε με δόλο, για να πλήξουν το στέλεχος της δημοτικής αρχής, αφού όχι μόνο δεν ανταποκρίνεται κατ΄ ελάχιστο στην πραγματικότητα, αλλά επιπλέον συνοδεύεται από φωτογραφίες που ουδεμία σχέση έχουν με ιδιοκτησία στελέχους μας, πολύ δε περισσότερο με εμπλοκή του στα παραπάνω και ασφαλώς τούτο τελεί σε απόλυτη γνώση του επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Αλλαγής».

Για τους παραπάνω λόγους ζητούμε απόψε την άμεση αφαίρεση της δημοσίευσης αυτής από την επίσημη σελίδα της παράταξης «Δύναμη Αλλαγής» και την δημόσια έκφραση συγγνώμης.

Σε αντίθετη περίπτωση θα ακολουθηθούν οι διαδικασίες που από το νόμο προβλέπονται για την προστασία της τιμής και της υπόληψης του στελέχους που η παράταξη αυτή επίσημα υπονοεί.

Γραφείο Τύπου

ADVERTORIALS