Κ. Καϊσερλης: Ο κ. Ν. Μυλωνάς επιχειρεί για μια ακόμα φορά να διαστρεβλώσει με ψέματα τις πολιτικές μου απόψεις και πράξεις

Κ. Καϊσερλης: Ο κ. Ν. Μυλωνάς επιχειρεί για μια ακόμα φορά να διαστρεβλώσει με ψέματα τις πολιτικές μου απόψεις και πράξεις

Το άρθρο του Κώστα Καϊσερλη

Σε ένα τελευταίο κείμενο του ο κ. Νίκος Μυλωνάς με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος επιχειρεί για μια ακόμα φορά να διαστρεβλώσει τις πολιτικές μου απόψεις και πάγιες θέσεις που υπηρέτησα από την πρώτη μέχρι και την τελευταία ημέρα της θητείας μου στα κοινά.

 

Αναφέρει επί λέξη τα εξής: "Δίπλα στον ΧΑΔΑ - ΧΥΤΑ είναι η δημοτικής ιδιοκτησίας μονάδα ανακύκλωσης που η δημοτική αρχή (Καισερλης) του 2012 ιδιωτικοποίησε σε αντίθεση με την πολιτική της "κοινωνικής οικονομίας" που "πουλούσε" στην αγορά! Η διαχείριση της ανακύκλωσης Δήμου Κω είναι σκανδαλώδης και ο εισαγγελέας θα είχε λόγο βάσει της παράβασης της περιβαλλοντικής νομοθεσίας. Η Δημοτική μας αρχή είναι "αλλού""

 

Δεν θα αναφερθώ στην απαξιωτική έκφραση του για την κοινωνική οικονομία που πουλούσα στην αγορά. Ούτε φυσικά για την προτροπή του να ασχοληθεί ο Εισαγγελέας.

Άλλωστε ήταν και εκείνος ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Κυρίτση που ψήφισε την ανάκληση, ως παράνομες, τις νόμιμες αποφάσεις μας για την παραχώρηση των ακινήτων  στις Κοιν.Σ.Επ. Που πολέμησε με πάθος τις Κοιν.Σ.Επ. εξαιτίας του αντιπάλου του Καϊσερλη που τις υποστήριξε. Τρεις φορές μας έστειλε στον Εισαγγελέα και αθωοθήκαμε!

 

Θα του θυμίσω ότι επί δύο σχεδόν χρόνια, το 2011 και το 2012 επιχειρήσαμε με αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου να εκχωρήσουμε  την αρμοδιότητα της διάθεσης και επεξεργασίας των απορριμμάτων (όχι αποκομιδής) στην ΔΕΥΑΚ που ως ιδιωτική νομική οντότητα θα μπορούσε να ξεπεράσει τα θεσμικά προβλήματα, αλλά δυστυχώς η Κυβέρνηση αντιδρούσε όπως αντιδρούσε καταψηφίζοντας  και η παράταξη του Κυρίτση στην οποία ανήκε!

 

Σήμερα αυτή η υπηρεσία δυστυχώς με νόμο πήγε στην Περιφέρεια!!

 

Ο πολυγραφότατος κ. Μυλωνάς γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλο ότι την ευθύνη της ανακύκλωσης όλων των στερεών αποβλήτων από το 2000 την έχουν οι παραγωγοί των αποβλήτων οι οποίοι και την χρηματοδοτούν. Ξέρει ότι τα ΚΔΑΥ (Κέντρα Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών) τα διαχειρίζονται και τα εκμεταλλεύονται οι εταιρείες των παραγωγών, η Ε.Ε.Α.Α, (Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης της Ανακύκλωσης) στους δε Δήμους παραχωρούν δωρεάν τα απορριμματοφόρα και τους κάδους αποκομιδής όπως για πρώτη φορά έγινε το 2013. Γνωρίζει ότι δίπλα στον ΧΥΤΑ του Δήμου δεν υπήρχε ποτέ δημοτική μονάδα ανακύκλωσης όπως ψευδώς ισχυρίζεται. Και ψευδώς αναφέρει με σκοπό την πολιτική συκοφαντία ότι ιδιωτικοποίησα το ΚΔΑΥ.

 

Και όμως με το κείμενο του αυτό επιχειρεί για μια ακόμα φορά να διαστρεβλώσει με ψέματα  τις πολιτικές μου απόψεις και πράξεις. Επιχειρεί να συκοφαντήσει τις πάγιες και διαχρονικές θέσεις μου. Θα τον παρακαλούσα να μην ξανασχοληθεί με εμένα.  Ο χρόνος και ο λαός είναι οι μόνοι κριτές των πάντων. 

Σας ευχαριστώ Κώστας Καϊσερλης 

ADVERTORIALS