Ιωάννης Παππάς: Ώθηση στην επανέναρξη του θαλάσσιου τουρισμού

Ιωάννης Παππάς: Ώθηση στην επανέναρξη του θαλάσσιου τουρισμού

Ιωάννης Παππάς: Ώθηση στην επανέναρξη του θαλάσσιου τουρισμού

Συνάντηση με πρωτοβουλία του Βουλευτή Δωδεκανήσου Ιωάννη Παππά, πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με τον υπουργό κ. Πλακιωτάκη και τονεκπρόσωπο της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου κ. Μιχάλη Ροδίτη, με αντικείμενο τα θέματα του θαλάσσιου τουρισμού.

Συζητήθηκαν ιδιαίτερα το άμεσο άνοιγμα του Yachtingχωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς αλλά με αυστηρά πρωτόκολλα. Η αντιμετώπιση των αφιχθέντων σκαφών με λογική μετά την άρση των μέτρων. Η αναπροσαρμογή της νομοθεσίας περί ναυτικών πρακτόρων και θέματα που έχουν να κάνουν με τον υγιή ανταγωνισμό μέσα από ένα νέο ρυθμιστικό περιβάλλον στο θαλάσσιο τουρισμό.

Μετά την εποικοδομητική συνάντησηόλα τα θέματα που αναλύθηκαν οδεύουν προς επίλυση με σκοπό να δοθεί ώθηση στην επανέναρξηθαλάσσιου τουρισμού, για να ανακτήσει το έδαφος που χάθηκε λόγω πανδημίας. Ο κ. Παππάς εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του από το αποτέλεσμα της συνάντησης και την προθυμία του Υπουργού στην επίλυση των ζητημάτων του θαλάσσιου τουρισμού.

-Ιερού Λόχου 14,
851 31  Ρόδος
Τηλ: 2241601447

-Βουλής 4, 105 62 Αθήνα

Τηλ: 2103241512

-Ελ.Βενιζέλου 18 ,853 00 Κως

Τηλ:2242020098

ADVERTORIALS