Έφτασαν από τη Ρόδο στην Κω οι περίπου 160 πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες

Έφτασαν από τη Ρόδο στην Κω οι περίπου 160 πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες

Στην Κω, οι  περίπου 160  πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες (σύμφωνα με την επιστολή του Δημάρχου Κω στον Υπουργό Μετανάστευσης & Ασύλου κ. Μηταράκη), οι οποίοι διέμεναν στον χώρο των ΣΦΑΓΕΙΩΝ στη Ρόδο. 

Έφτασαν στην Κω, με το πλοίο Αριάδνη, λίγο μετά τις 7 σήμερα το απόγευμα. Οι μετανάστες αφού επιβιβάστηκαν σε 4 λεωφορεία, μεταφέρθηκαν με συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, στο HOT SPOΤ που βρίσκεται στο Πυλί της Κω.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το πρωί ο Περιφερειάρχης Νοτίου  Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο, ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ότι όλος ο κρατικός μηχανισμός, Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, Ελληνική Αστυνομία, Λιμενικό Σώμα, ΕΟΔΥ, Δήμος Ρόδου & Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, συντονίστηκε προκειμένου να γίνει με τάξη και κανόνες η αναγκαία επιχείρηση εκκένωσης του κτιρίου των παλιών Σφαγείων της Ρόδου. 

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

“Απο νωρίς το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας για την εκκένωση του κτιρίου των παλιών Σφαγείων της Ρόδου. Απο την ημέρα που ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης κατέθεσε αναφορά στην Δικαιοσύνη, για την παράνομη κατάληψη του κτιρίου, όλος ο κρατικός μηχανισμός, Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, Ελληνική Αστυνομία, Λιμενικό Σώμα, ΕΟΔΥ, Δήμος Ρόδου & Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, συντονίστηκε προκειμένου να γίνει με τάξη και κανόνες η αναγκαία επιχείρηση.
Με πολύ σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους και στην πατρίδα μας.”

VideoCapture_20210413-200103.jpg

VideoCapture_20210413-200113.jpg

VideoCapture_20210413-200110.jpg

ADVERTORIALS