Κ. Καϊσερλης: Έκλεισε μία σειρά δικών εις βάρος μου με την δέκατη έβδομη αθώωση μου

Κ. Καϊσερλης: Έκλεισε μία σειρά δικών εις βάρος μου με την δέκατη έβδομη αθώωση μου

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΪΣΕΡΛΗ

Σήμερα Παρασκευή 26 Μαρτίου έκλεισαν μία σειρά δικών εις βάρος μου με την δέκατη έβδομη αθώωση μου. Δεκαπέντε στο Τριμελές Πρωτοδικείο Κω και δύο στο μονομελές πταισματοδικείο αθωωτικές αποφάσεις!

Στα τριάντα χρόνια της θητείας μου στον Δήμο της Κω και στο Κοινοβούλιο οδηγήθηκα τρεις φορές στα Δικαστήρια ως κατηγορούμενος.

Στα τριάμισι τελευταία χρόνια ως Δήμαρχος του ενιαίου Δήμου της Κω οδηγήθηκα στην δικαιοσύνη ως κατηγορούμενος από καταγγελίες και μηνύσεις των αντιπάλων μου και δύο πολιτών σε 33 ανακρίσεις, σε 17 δίκες στις οποίες αθωώθηκα και σε 67 μετρημένες ατέλειωτες Παρασκευές σε αναμονή για τις δίκες!

Απομένουν πέντε  δίκες. Οι τρεις με μηνύσεις του Δήμου της Κω επί κ. Κυρίτση, για την Αίγλη, τον Ορφέα και την Αμβροσία , η τέταρτη με καταγγελία του κ. Πατούρη και η πέμπτη,  η αγωγή του Δήμου εναντίον μου.

Στις 10 Μαΐου θα εκδικαστεί στο ακροατήριο η αγωγή του Δήμου της Κω εναντίον μου και εναντίον 32 άλλων συμπατριωτών μας με την οποία ο Δήμος απαιτεί διαφυγόντα κέρδη άνω των τετρακοσίων χιλιάδων ευρώ!

Τότε θα βρεθούμε μπροστά στο παράδοξο και ανεπανάληπτο να είναι κατήγορος ο Δήμος της Κω με εκπρόσωπο τον Δήμαρχο κ. Νικηταρά και κατηγορούμενος για απάτη μεταξύ των άλλων ο κ. Νικηταράς ως  αντιδήμαρχος της Δημαρχίας του απατεώνα Καϊσερλη!.

Ελπίζω ότι τότε θα κλείσει ένα τεράστιο κεφάλαιο πολιτικής εξαπάτησης που οδήγησε πολιτικούς στα ποινικά δικαστήρια, μετέτρεψε τις πολιτικές αποφάσεις σε κακουργήματα, εξέθεσε ως απατεώνες, στην ανύποπτη μικρή κοινωνία, πολίτες που προσέφεραν στα κοινά και εν τέλει αύξησε σκόπιμα και αδίκως την αποστροφή των πολιτών για τους πολιτικούς και κυρίως εξανέμισε το ενδιαφέρον και την υποχρέωση των πολιτών στην συμμετοχή τους  στα κοινά. 

Οφείλω τώρα που σχεδόν τελειώνουν τα βάσανα μου να ευχαριστήσω τον φίλο και δικηγόρο μου Βασίλη Δρόσο που όλα αυτά τα χρόνια στάθηκε δίπλα μου ατέλειωτες ώρες. Το σύνολο των συμπατριωτών μου δικηγόρων για την συμπαράσταση τους στις δύσκολες στιγμές της αναμονής.

Και φυσικά να επαναλάβω ότι στην τελευταία δίκη είπα: Εάν δεν υπήρχε η Δικαιοσύνη και οι Δικαστές της, η πλατεία Κλαυθμώνος θα γέμιζε ακόμα με δάκρυα.

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία Κώστας Καϊσερλης 

 

ADVERTORIALS