Δήμος Κω: Την αύξηση κρουσμάτων, επιβεβαίωσαν οι έλεγχοι για Covid-19, στα λύματα των Βιολογικών Καθαρισμών Κω, Δικαίου και Καρδάμαινας.

Δήμος Κω: Την αύξηση κρουσμάτων, επιβεβαίωσαν οι έλεγχοι για Covid-19, στα λύματα των Βιολογικών Καθαρισμών Κω, Δικαίου και Καρδάμαινας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Προσοχή στην τήρηση των υγειονομικών μέτρων

Τα λύματα επιβεβαιώνουν την υγειονομική κατάσταση της Κω

Την πρόσφατη αύξηση κρουσμάτων στην Κω, σε αναμενόμενο επίπεδο, επιβεβαίωσαν οι έλεγχοι για Covid_19, που διενεργεί η ΔΕΥΑΚ στα λύματα των Βιολογικών Καθαρισμών Κω, Δικαίου και Καρδάμαινας.

Η ΔΕΥΑΚ, για την καλύτερη απεικόνιση της κατάστασης, αποστέλλει πολλαπλά δείγματα λυμάτων, καθημερινά από την περασμένη Τρίτη, τα οποία ελέγχονται σε πιστοποιημένο εργαστήριο της εταιρείας «ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε.».

Ο Δήμος Κω επισημαίνει ότι, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για την κοινωνία μας και λίγους μήνες πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου όλοι θα πρέπει να εφαρμόζουμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα, επιδεικνύοντας μέγιστη ευθύνη.

Με επίγνωση των αντοχών του συστήματος Υγείας και των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί, ας προστατεύσει καθεμία και καθένας τον εαυτό του, τους οικείους και τους φίλους του.

Ο Δήμος Κω και η ΔΕΥΑΚ με αίσθημα ευθύνης συνεχίζουν τον έλεγχο στα λύματα των Βιολογικών Καθαρισμών, με γνώμονα την υγειονομική θωράκιση και την προστασία του πληθυσμού.

Γραφείο Τύπου

ADVERTORIALS