Απάντηση της Κ. Εμμανουήλ στον ΣΥΡΙΖΑ Λέρου: ''Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ κάτι έχουν χάσει! Δεν εξηγείται αλλιώς...''

Απάντηση της Κ. Εμμανουήλ στον ΣΥΡΙΖΑ Λέρου: ''Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ κάτι έχουν χάσει! Δεν εξηγείται αλλιώς...''
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
 
 
Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ κάτι έχουν χάσει!
Δεν εξηγείται αλλιώς...
 
Δε φτάνει που είναι παντελώς αδιάβαστοι, προφανώς δεν μπαίνουν και στον κόπο να ενημερωθούν. Σπεύδουν όμως να δημοσιεύουν Δελτία Τύπου, που θα ήταν για γέλια, αν δεν ήταν για κλάματα!
Για την αποκατάσταση της αλήθειας, τα τεστ που διενεργήθηκαν χθες 12/3/2021, από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στη Λέρο, ήταν περισσότερα από 500.
Η προσέλευση του κόσμου ήταν όντως μη αναμενόμενη και πέρα από κάθε προσδοκία, λόγω της μεγάλης ανησυχίας των πολιτών για την οποία κανείς δε θα μπορούσε να ενημερώσει έγκαιρα, ούτε καν οι εδώ αρμόδιοι και όσοι διαφήμιζαν ότι οργάνωσαν την επίσκεψη. Γι'αυτό και το συγκεκριμένο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα επανέλθει άμεσα για περαιτέρω ελέγχους.
 
Σε ό,τι αφορά στο Νοσοκομείο μας, προφανώς οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν γνωρίζουν ότι το Νοσοκομείο της Λέρου εν μέσω πανδημίας, λειτουργεί υποδειγματικά, έχει επάρκεια σε υλικά και έχει διαχειριστεί άριστα όλες τις δύσκολες καταστάσεις, που κλήθηκε να αντιμετωπίσει, μέχρι τώρα.
 
Οι δωρεές σε τεστ από ιδιώτες προς το Νοσοκομείο μας, δεν προέκυψαν από ελλείψεις του Νοσοκομείου σε τεστ, παρά μόνο, γιατί απλοί πολίτες, επιχειρηματίες του νησιού, αλλά και εκπρόσωποι οργανώσεων, αναλογιζόμενοι την ευθύνη και τις ανάγκες της εποχής, θέλησαν να προσφέρουν στο Νοσοκομείο μας και κατ'επέκταση στην κοινωνία!
 
Είναι πολύ λυπηρό, αν κάποιοι μπερδεύουν την αξία της προσφοράς, με την επετεία.
 
Και κάτι τελευταίο: οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ δε δικαιούνται να μιλούν για νησιωτικότητα, μιας και η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή που ουσιαστικά κατάργησε την έννοια της νησιωτικότητας, όταν κατάργησε τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά μας!!!
 
ADVERTORIALS