ΔΗΜΟΣ ΚΩ: Με μεγάλες δόσεις λαϊκισμού δηλώνει την πολιτική παρουσία της η κα Ρούφα

ΔΗΜΟΣ ΚΩ: Με μεγάλες δόσεις λαϊκισμού δηλώνει την πολιτική παρουσία της η κα Ρούφα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Με μεγάλες δόσεις λαϊκισμού δηλώνει την πολιτική παρουσία της η κα Ρούφα

Είναι κατανοητή η αγωνία της επικεφαλής στην παράταξη της ελάσσονος μειοψηφίας κας Ρούφα να δηλώνει ανά διαστήματα παρούσα για να γεμίζει την πολιτική ανυπαρξία της, αλλά αυτά που γράφει στην τελευταία ανακοίνωσή της δείχνουν το απόλυτο πολιτικό κενό που παράγει, δίχως καμία χρησιμότητα για την κοινωνία μας.

Δείχνει ότι θα χαιρότανε με το κλείσιμο της αστικής συγκοινωνίας, για να έχει απλά να κατηγορεί, αφού δεν αναγνωρίζει το νόμιμο δικαίωμα ενίσχυσής της από το Δήμο, ούτε καν από τα χρήματα ενίσχυσης από τον κρατικό προϋπολογισμό λόγω της πανδημίας.

Δε θα της κάνουμε το χατίρι. Η ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ θα ανακάμψει μαζί με τον τουρισμό μας.

Συνιστά πολιτική αλητεία ή αδυναμία κατανόησης από την κα Ρούφα, ότι τα χρήματα ενίσχυσης από τον κρατικό προϋπολογισμό δόθηκαν στους Δήμους, μεταξύ αυτών και στο Δήμο μας, ακριβώς για να καλύψουν μέρος της τεράστιας απώλειας εσόδων του λόγω της πανδημίας;

Αγνοεί προφανώς ότι πολλοί Δήμοι κινδυνεύουν ήδη με κατάρρευση.

Ο λαϊκισμός της ξεπερνά μάλιστα κάθε προηγούμενο στο σοβαρό ζήτημα ενίσχυσης συμπολιτών μας με 534€ που αποφάσισε ο Δήμος Κω για αυτούς που δεν έτυχαν άλλης αρωγής.

Σε ένα τόσο σοβαρό θέμα θα έπρεπε να στέκεται με σοβαρότητα και σεβασμό απέναντι στους συμπολίτες μας.

Αν ενδιαφερόταν πραγματικά για αυτούς, είχε όλο το χρόνο να ρωτήσει στην πολύωρη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, αλλά δεν το έκανε, απλά για να μπορεί στη συνέχεια να λαϊκίζει με δελτία τύπου.

Αν απλά ρωτούσε, θα είχε πάρει την απάντηση ότι οι διαδικασίες επεξεργασίας και ελέγχου των στοιχείων βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και θα αποτελέσουν θέμα στην επόμενη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Κατά τα άλλα ξεχνά ηθελημένα ότι ο Δήμος μας έχει εφαρμόσει όλα τα προβλεπόμενα από τη νομοθεσία μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων και των συνδημοτών μας ενώ, ίσως μοναδικός Δήμος σε όλη την Ελλάδα, μείωσε από εφέτος τα τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού κατά 50% για όλες τις κατοικίες και κατά 20% για όλες τις τοπικές επιχειρήσεις.

Αυτή είναι η αλήθεια, ξεκάθαρη και διαυγής.

Όσο κι αν προσπαθούν δεν κρύβεται, γιατί οι συνδημότες μας γνωρίζουν.

Γραφείο Τύπου

ADVERTORIALS