Περιφέρεια: Δήλωση του Γ. Κρητικού με αφορμή την αφωνία του Μ. Γλυνού για την απαράδεκτη χειρονομία Συμβούλου του

Περιφέρεια: Δήλωση του  Γ. Κρητικού με αφορμή την αφωνία του Μ. Γλυνού για την απαράδεκτη χειρονομία Συμβούλου του

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

«Ο, κατά τα άλλα λαλίστατος, κ. Γλυνός κατάπιε τη γλώσσα του

και καλύπτει την πράξη πολιτικής αλητείας!»

 

Δήλωση του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Πολιτισμού Δωδεκανήσου, ΓιάννηΚρητικού με αφορμή την αφωνία του κ. Μανώλη Γλυνού για την απαράδεκτηχειρονομίαΣυμβούλου του

Με αφορμή την αφωνία του κ. Γλυνού σχετικά με την απαράδεκτη χειρονομία συμβούλου της παράταξής του κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Πολιτισμού Δωδεκανήσου Γιάννης Κρητικός δήλωσε:

“Έχουν περάσει τόσες μέρες από την τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού μας Συμβουλίου, κατά την οποία γίναμε μάρτυρες απαράδεκτης και πρωτόγνωρης για τα πολιτικά ήθη του τόπου μας χειρονομίας από Σύμβουλο της παράταξης ‘Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου’ και ακόμα να πάρει θέση επί του θέματος ο κ. Γλυνός.

Για μια σειρά από θέματα που δεν εμπίπτουν στις αρμοδιότητες της Περιφέρειας ο κ. Γλυνός είναι λαλίστατος. Απαιτεί από την Περιφερειακή Αρχή να πάρουμε θέση για θέματα που αφορούν την Κεντρική Κυβέρνηση, Υπουργεία, την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, Οργανισμούς, κτλ. Για τη συγκεκριμένη χειρονομία συμβούλου της δικής του παράταξης δεν βρήκε δυο λόγια να πει. Κατάπιε τη γλώσσα του!  

Θα μπορούσε κανείς να απαριθμήσει αμέτρητα λάθη του κ. Γλυνού κατά την πρώτη διετία. Από το προεκλογικό λάθος στην κατάθεση της υποψηφιότητάς του και τον μη σεβασμό σε συγκεκριμένες περιπτώσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου, μέχρι άδικες καταγγελίες κατά αιρετών που ανακάλεσε στην πορεία ομολογώντας ‘εξαπατημένος’ και την τελευταία αποχώρηση του ιδίου και της παράταξής του από τη συνεδρίαση και για θέμα που οι ίδιο έβαλαν.

Η μέχρι σήμερα αφωνία του για ένα τόσο σοβαρό θέμα, που αποτελεί ντροπή για τα χρονικά της Αυτοδιοίκησης στον τόπο μας, δεν έρχεται να καλύψει ένα ακόμα απλό λάθος. Έρχεται να καλύψει πράξη πολιτικής αλητείας. Και δυστυχώς, η αφωνία του κρύβει στη σκιά της μούντζας και το σύνολο των συμβούλων της παράταξής του, μερικοί από τους οποίους είναι αξιόλογα στελέχη με ιστορία στον χώρο της Αυτοδιοίκησης.

Είναι γνωστό σε όλους μας ότι ο κ. Γλυνός δεν διαθέτει και τα καλύτερα πολιτικά αντανακλαστικά. Όμως οι μέρες περνούν και επίσημη θέση δεν έχει πάρει. Εκτός κι αν το έχει αναθέσει στην επιστημοσύνη του κ. Σαρικά και περιμένει την τεκμηρίωση της απάντησής του.’’

‘Τίποτε δεν μπορεί να είναι πολιτικά ορθό αν είναι ηθικά λάθος.’

Daniel O’ Connell

Το Γραφείο Τύπου

ADVERTORIALS